Sari la conținut

mihaitabr

Members
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutral

1 Urmăritor

Despre mihaitabr

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  BRAILA
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2014

Vizitatori Recenți Profil

172 citiri profil
 1. mihaitabr

  Problema la motorul 1,5 diesel 4*4

  Salut,crezi ca ma poti ajuta?ms Salut,presiunea din rampa stiu ca trebuie sa fie minim 225 bari. In anul 2017,au fost facute 3 up date la "calculator injectie" la service Renault in Germania. Voi incerca prin reteua Renault poate gasesc o resoftare. Multumesc pentru ajutor.. Salut,poti sa ma ajuti cu problema mea?multumesc frumos.
 2. mihaitabr

  Montare doua tevi evacuare

  Multumesc,incerc si la ei.
 3. Salut, Sa te bucuri de ea,super tare,este modelul care imi place si culoarea este super.
 4. mihaitabr

  Problema la motorul 1,5 diesel 4*4

  Salut,in 2017 a fost de 3 ori in service pentru "calculator injectie reprogramare" in Germania. Toate sunt in regula,cel putin asa au spus cei de la service.ms. Salut, 1-presiunea in rampa scade in momentul trepidatiei-presiunea trebuie sa fie minim 225,la mine scade in jur de 215-218. 2-asa este 3-euro-5 4-in special dimineata la rece cand opresc la semafor,de ce mi sa pare anormal?.daca o scot din viteza in timpul rulajului nu se in tampla nimic,dupa ce pun frana si se opreste(cateodata)incepe ca si cum un injector nu functioneaza in parametri.doar sa fac o inregistrare audio.
 5. mihaitabr

  Problema la motorul 1,5 diesel 4*4

  Salut,o problema la motor care nu gasesc rezolvare. Motorul intra in trepidatie la relanti in momentul opriri pe loc revenind la mersul normal dupa cateva minute,Nu am nici o martor aprins,la tester nu da nimic,ei spun ca ar fi de la softul motorului,nu initializeaza presiunea in rampa pentru mersul normal. Daca cineva stie ceva despre aceasta problema.Multumesc,
 6. mihaitabr

  Un Duster De Cluj

  Salut.la diagnoza nu a aparut nici un injector,de altfel nici o eroare,ei cred ca poate fi supapa de presiune din rampa.scade sub 218, minimul fiind de 225.?
 7. mihaitabr

  Montare doua tevi evacuare

  Salut.nu doar stric vizual. fiecare cu pitici lui. Eu am gasit o firma la Buzau,dar nu imi place ce vor sa-mi monteaze,intrarea intr-o toba cu doua iesiri laterale. Incerc sa ajung la cei de pe calea Colentina ,pe langa Dragonul Rosu,poate fac ei.
 8. mihaitabr

  Un Duster De Cluj

  Salut.imi merge uneori motorul intrerupt,cum pot vedea ce injector este defect ? ms.
 9. mihaitabr

  Montare doua tevi evacuare

  salut.stie cineva unde se poate modifica parte finala de avacuare pentru doua iesiri ?
×