Sari la conținut

TECARUVIOREL

Members
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

TECARUVIOREL a câștigat ziua ultima dată pe 28 Decembrie 2018

TECARUVIOREL a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

9 Neutral

Despre TECARUVIOREL

  • Rang
    Dusterist

Informații profil

  • Oraș:
    GALATI
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.5 Blue dCi 115 4WD
  • An fabricație:
    2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Am patit si eu asta,in primii 1400 km,s a aprins de 3 ori.De atunci am aproape 8000 de km si nu s a mai aprins.Este disponibil un nou soft pt modulul de uree.Resoftarea se va face automat cand ajungi in service..revizie sau poti merge direct pt resoftare.Eu nu am facut resoftarea desi lucrez la Dacia:)
  2. Nici eu nu am mai avut probleme de 4000 de km,insa,acest aupgrade seva face,la prima revizie,daca se reaprinde martorul,sau de bunavoie:).
  3. La mine a functionat la a doua regeneraredintr un set de 3 propuse de Dacia..adica maxim 3 regenerari consecutive.sunt sigur ca se va aprinde din nou,pana la inceput de Feb, cand va veni solutia finala..solutie care sa si functioneze,bineinteles:) Momentan,nu a primit acord pentru schimbare modul livrare uree,doar resoftare ...care nu a functionat si regenerari care functioneaza...vreo o mie de km:) Cei de la Dacia inca spera ca problema se rezolva cu soft..fara inlocuire piese.cei din service cred ca este pompa de adblue sau injectorul..mai sigur pompa.
  4. Fratilor,nu s a rezolvat nimic,a facut cateva proceduri dar fara rezolvare...solutia:inlocuire modul livrare uree...pompa etc.resoftarea este solutie temporara,ca sa stiti.
  5. A facut regenerare si martorii s au stins,exact ca data trecuta.De moment ce sistemul adblue nu functioneaza normal,noxele nu sunt ok si sonda de dupa filtru sesizeaza acest lucru...este doar o parere!
  6. Mentionez faptul ca in acest moment,masina mea este la a 4 a regenerare:) Cei de la Dacia au spus sa nu se inlocuiasca nici o piesa,se mentine ideea ca ar fi o problema de soft.
  7. Cu siguranta este o problema cu acest sistem,partea neplacuta este ca nimeni nu stie despre ce este vorba,sau pot fi mai multe probleme..injector..pompa...soft... Este foarte neplacut sa ai astfel de probleme cu masina noua,am deja 2 intrari in service in 1400 km...si am evitat masina SH...oare am procedat corect?:) Stie careva daca te atentioneaza cand trebuie adaugat adblue?
  8. Retine faptul ca resoftarea te ajuta pt maxim 1000 km...apoi in 800 km nu mai porneste.La mine tester ul spune ca am consum prea scazut de uree asta inseamna injector uree cu tendinte de gripare sau pompa adblue care nu functioneaza cum trebuie sau deloc.
  9. Salutare.Cred ca am mai spus asta,eu lucrez in reprezentanta Dacia Renault:)...si ca sa va spun sincer...nimeni nu stie exact care este problema,cei de la Uzina au spus ca dupa 30 Ian vor veni cu o solutie exacta.Problema este cunoscuta si cauta rezolvare,pana atunci,resoftari..bla bla,nimic concret.Mie nu mi-a aparut mesaj cu ''umplere adblue''..pur si simplu s-a aprins.Prima data,dupa 350 km,a disparut dupa 2 regenerari din soft,a doua oara,s-a stins in timp ce mergeam,fara sa fac nimic,dupa cateva minute.Acum s -a reaprins dupa vreo o mie de km si masina este in service...Clip ul pe ea si s
  10. ExACT dupa o mie de km s a reaprins.deja m a dezamagit tiganeala asta facuta de Renault! Ce incredere mai poti avea??faza este ca nu stie nimeni exact de ce apare problema asta.
  11. Pana la urma,motorizarea asta cu ADBLUE,trebuie exploatata diferit fata de precedenta???
  12. Salutare.S-a rezolvat cu doua regenerari:)Echivalentul mersului in 4000 de ture mentionat de tine!!
  13. Salutare.Cu aceeasi problerma ma confrunt si eu.Inca nu am aplicat metoda mersului mai turat.Am fost astazi cu ea la service,regenerare fortata...nimic.Mentionez faptul ca lucrez la reprezentanta Dacia:).De maine se vor ocupa iar de ea..nu stie nimeni nimic...nu au pregatirea necesara pt ADBLUE Sper sa o rezolve maine,revin cu rezolvarea...sper! Daca stie cineva despre ce problema ar fi vorba,va rog|:)
×
×
  • Creează nouă...