Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

Acum 3 ore, Dorelus a spus:

Ai oprit motoru vreodata?

Mai am inca un Captur cumpărat în august și a trebuit să-i fac rodajul cam vreo 50000 km că altfel avea 150000

IMG-20190307-WA0010.jpg

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

La 07.11.2017 la 17:18, dudu a spus:

110000km ,defectiuni: bieleta dr fata,rulment dr spate si acum aprox o luna a cazut bateria dintr-o data!

125000 km , fara probleme ! Azi 21.03.2019.

Editat de dudu
Link spre post
La 08.02.2019 la 16:04, georgea a spus:

Domnilor... În ultima vreme "vuiesc" forumurile în ceea ce privește rugina la toate modelele Dacia! Rugina respectivă este de fapt oțel corten, este un mod de protecție! Mai multe informații via internet...

Citez " Denumit după COR-TEN, marca înregistrată a companiei americane US Steel, oţelul corten este un tip de oţel rezistent la intemperii, fără a necesita vopsirea lui. Proprietăţile sale permit expunerea la intemperii perioade îndelungate, fără a fi afectat de coroziunea atmosferică. Care este secretul? Oţelul corten formează un strat protector pe suprafaţa sa sub influenţa vremii. Acesta se regenerează permanent prin expunerea la condiţii climatice neprielnice şi asta datorită compoziţiei sale: cupru, crom, nichel şi fosfor. Cu alte cuvinte, oţelul este lăsat să ruginească – şi chiar capătă un aspect de rugină – pentru a-şi forma învelişul de protecţie.

Datorită proprietăţilor sale deosebite, oţelul corten îşi găseşte întrebuinţarea în multe domenii: de la construţia podurilor, la locuinţe, statui sau containere maritime."

Interesant ! Cand am facut test-driveul am aruncat o privire si pe dedesubt...si era toata maro, ziceai ca ii ruginita toata. M-a pus pe ganduri , masina avand doar 2000 de km. 

Link spre post

Astăzi am ajuns la 8500km doar mici incidente mi-a sărit o petricică in geam. În rest totul este ok. Mulțumit de consum și ținută nu aș schimba-o pt nimic în lume.

• Like 1
Link spre post
  • 1 month later...
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...