Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

1900 km

Duster 1.5 dci 4x4 Adblue.

Prebleme la timonerie,Miercuri merg in service unde "ma asteapta " o  expertiza de la producator.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 31.10.2018 la 23:27, ciprs a spus:

Cel mai probabil postez gresit dar mi s-a parut interesanta o comparatie video intre duster 1&2 pe partea de 4x4.

https://www.youtube.com/watch?v=l7o6uw9MKyQ

Pai din ce vad eu timpul de răspuns la ph2 e mai mic deci ceva îmbunătățiri de soft sau alceva?

Cine are ceva informatii?

Link spre post

Salut, 1.5 bluedci 700 km . Până acum mulțumit parca agata 1,2,3 până se încălzește , consum până acum 7.1 mers numai în oraș 4x2 . Nu am avut ocazia sa merg 4x4 dar abia aștept să văd diferența între 4x4 de la Subaru la 4x4 Nissan , Renault ...

Link spre post
La 12.11.2018 la 20:40, GeoC11 a spus:

1900 km

Duster 1.5 dci 4x4 Adblue.

Prebleme la timonerie,Miercuri merg in service unde "ma asteapta " o  expertiza de la producator.

Salut, poti te rog sa ne dai mai multe detalii?

Link spre post
Acum 3 ore, Viperr a spus:

Salut, 1.5 bluedci 700 km . Până acum mulțumit parca agata 1,2,3 până se încălzește , consum până acum 7.1 mers numai în oraș 4x2 . Nu am avut ocazia sa merg 4x4 dar abia aștept să văd diferența între 4x4 de la Subaru la 4x4 Nissan , Renault ...

Ce anume trebuie sa se incalzeasca si sa nu mai agate?!?Baga 30 de mii de km si discutam pe urma daca mai agata ceva! ;)

Link spre post

Salutare tuturor.Problema pe care am reclamat-o a fost legata de faptul ca maneta "agata" in treapta a 3-a,in momentul in care treci spre treptele superioare, dar si la revenire in treptele inferioare (4,3,2).

Dupa cum v-am spus am fost sunat de dealer in cursul zilei de luni 12.11.2018 pentru o programare la o a duoa constatare, de data aceasta cu reprezentantii celor de la fabrica, insa cand am sunat pentru confirmare mi-au spus ca nu mai este cazul sa ma prezint deoarece au luat hotararea sa inlocuiasca timoneria.Asa ca astept sa soseasca reperul si sa merg in service sa-l inlocuiesc.Nu stiu in momentul de fata cand se v-a intampla acest lucru, dar am sa va tin la curent.Sper sa se rezolve cat mai repede.

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...