Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

Observ ca miroase putin a ambreiaj incins daca incerc sa conduc mai sportiv dar probabil ca sunt chestii care trebuie sa se rodeze un pic. De asemenea, dupa o plimbare prin o ploaie zdravana, iesea fum(abur) de sub masina si mirosea a incins rau probabil de la esapament. Pana acum am avut numai masini second hand si nu m-am lovit de aspectele astea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Salutare. Am 1.2 tce 4x4 am făcut 450 km deocamdată nicio problemă. S-a comportat exemplar pe strada. Mi-a întrecut așteptările. Nu prea știu eu să activez pilotul automat, dar asta este. Per total e ok recomand.

Link spre post
  • 4 weeks later...

AZi am ridicat masina. Dacia Duster Confort 1.5 dci, 109 cp, blue navy , navigatie, senzori parcare .

Preț auto: 16.200 euro - 500 euro discount = 15.700 achitat

Fără un leu discount de la dealer in afară de cei 500 euro care se dau la toti clienții. 

Revin cu o poza :)

Acum 1 oră, Juliano a spus:

AZi am ridicat masina. Dacia Duster Confort 1.5 dci, 109 cp, blue navy , navigatie, senzori parcare .

Fără un leu discount de la dealer in afară de cei 500 euro care se dau la toti clienții. 

20180823_150048.jpg

Editat de Juliano
  • Like 3
Link spre post
Acum 7 ore, Juliano a spus:

20180823_150048.jpg

Să o stăpânești sănătos și fără reparații. Drumuri bune.

• Mulțumesc! 1
Link spre post
  • 2 weeks later...

După 450 km făcuți cu el am observat niște plusuri și minusuri si tin sa le precizez pentru viitorii posesori.Am constatat ca dacă uiți un geam deschis nu îl poți închide decât cu contactul pus, medianav-ul e diferit fata de cel de pe prestige ,  adică anumite funcții la mine nu sunt ( eco drive, etc) , consuma foarte puțin (5,5 - 6%),  culoarea aleasa de mine blue navy este o culoare ff pretentioasa ( este vizibil orice urma de apa sau praf- nu recomand) , scaune fata confortabile , bancheta spate cam mica și dura, portbagaj relativ ok , service-ul dacia constanta lasă de dorit - doar ce am ieșit de la ei din cauza faptului ca nu mai funcționau comenzile pe.volan - de la căldură  - făcut o resoftare.  Am întrebat de eco drive - ca nu am butonul pe navigatie și au spus ca am o versiune mai veche și asta e sa-mi iau gândul - deși masina are doar 7 zile :).

Garda la sol generoasa - urc și cobor de pe borduri fără probleme.Interor drăguț insa rămâne loc de mai bine - își merita banii per total. As înlocui reprezentanții de vânzări dacă ar fi după mine - am cerut ceva și pana la urma am fost ușor ușor îndrumat sa aleg ce e pe stoc deși după ridicarea masinii am văzut ca exista pe stoc și ce as fii vrut eu. ( nu dai nimic nu.primești nimic ) După achitare nu mai răspund la telefon decât f rar - ceva tipic romanesc.

Dacă îmi mai aduc aminte de câte ceva va voi mai scrie.

• Like 1
Link spre post

salutam !am si eu un Duster din 28 03 2018 1.5 dci 110 cp 4×4. sunt multumit deocamdata de masina ..consum bun mixt 5.5- 5.6  am deja 10000 km facuti se comporta foarte bine la drum .  problema minora zic eu  se blokeaza comenzile pe volan cand se infierbanta... dar  nu ma mai uit la consum mediu cand sunt peste 25 30 grade celsius. ca oricum am inteles ca nu este o cale de rezolvare deocamdata .

Editat de VALY66
Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...