Sari la conținut

Juliano

Members
 • Număr conținut

  14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Juliano

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Constanta
 • Stare:
  Îmi doresc un Duster
 • Motor:
  1.5 4x2 90cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Salut. Ai achizitionat masina prin rci leasing? Urmează sa primesc masina și am uitat sa întreb de asigurarea obligatorie. Trebuie încheiată la un anume asigurator pe toată perioada de creditare sau poți alege ce asigurator vrei?
 2. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Mersi. Eu am semnat deja contractul de credit cu rci. Am dat și avansul. Acum eram curios Cum intru în posesia celor 5% dați acont la dacia. Am crezut ca se calculează tot la avans.
 3. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Salut. Vreau sa te întreb de cei 5%... După ce ai plătit avans la rci leasing cei 5% îi iei înapoi de la dacia sau se duc și aia la.rci?
 4. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Salut. Cat a durat din momentul predării certificatului de distrugere pana în momentul ridicării mașinii? Eu am luat o varianta care era deja pe stoc , dealer-ul promitandu-mi ca în 10 zile am mașină. Acum stau de o luna și încă nu am un răspuns clar de la el.
 5. Juliano

  Sfat achizitie

  Adică în afară de valoarea cuponului de 6500 lei Îți mai dau și contravaloarea greutății ca fier vechi dacă mergi cu ea la remat?
 6. Juliano

  Sfat achizitie

  Mulțumesc de răspuns. Așa am sa fac. Am creditul deja aprobat la dacia, dar cred ca renunț la el și voi face la cec bank de nevoi personale sa evit alte clauze care sunt prin credit auto. Ps : Rabla se ridica direct de la adresa ta gratuit. ( ăsta am aflat tot ieri)
 7. Juliano

  Sfat achizitie

  Salutare! Ieri am fost sunat de către un reprezentant dacia care m-a anunțat ca am prins un tichet rabla. (Depusesem actele pt. Rabla acum 10 zile). Am plătit cei 5% ieri și azi urmează sa duc rabla. Cum mă sfătuiți sa iau mașină? Credit direct la dacia sau credit la ala banca? Cei de la dacia Îți baga pe gat întreținerea gratuita 5 ani care se duce undeva la 6-7000 lei. După ce am fost la o banca am constatat ca rata e mai mica cu 120 lei/luna dacă fac credit la banca fata de cei de la dacia. Reviziile am înțeles că se fac o data la 20.000km. Merita sau nu ? Care e părerea voastră? Garanția nu e aceeași dacă fac plata prin alta banca?Scutesc 6.000 lei totuși. Ps: oferta dacia 1.5dci 109 cp, tractiune fata , navigatie, senzori parcare , bleunavy - total de plata 15.600 euro
 8. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Bună seara ! Despre programul rabla etapa 2 știe careva ceva? Am fost la dealer dar nu m-a lămurit. Încearcă sa-și vândă produsul fără tichet
 9. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Mulțumesc de răspuns. Totuși nedumerirea am avut-o pe bancheta din spate. Îmi pare prea mica și rigida. Scaunele din fata sunt ok, spațiu destul intre scaunul șoferului și cel din spate. Deși am 1.87 dupa reglarea scaunului rămâne loc și în spate , garda la sol f inalta - pt. România e exact ce trebuie. Totuși rămâne loc de mai bine, dar.prețul reflecta calitatea.
 10. Juliano

  Sfat achizitie

  Salurare. Zilele trecute am ajuns la un dealer din Constanța pentru achiziția unui Duster. As vrea sa aflu dacă știe careva când se preconizeaza etapa 2 la rabla pentru ca vreau sa o achizitionez prin acest program.
×