Sari la conținut

Juliano

Members
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Juliano a câștigat ziua ultima dată pe 21 Septembrie 2018

Juliano a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

5 Neutral

Despre Juliano

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Nume:
  Iulian
 • Oraș:
  Constanta
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x2 110cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Salutare, Am ajuns la 2.400 km . Funcționează impecabil. Azi l-am dus prin munte pe drum forestier, deși e 4x2 se mișcă cu talent. Va salut!
 2. Juliano

  probleme indicator carburant

  Salutare. Azi am dat și eu de o problema similara. Am ieșit cu masina și la pornirea motorului arata 360 km pana la pompa. După ce am ajuns acasă , parcurgand aproximativ 10 km mă uit la bord și surpriza ... Îmi mai arata 160 km , și au scăzut și 2 liniuțe din bord care indica cantitatea de combustibil. O fii ceva defect? Masina are 2 luni și 1600 km rulați pana în prezent. Voi face plinul sa văd dacă își revine , dar pana atunci pun și aici o întrebare. Știe careva vre-o explicație? Salut, La fel a făcut și la mine. După plin am zis ca merge cu aer , după ce a trecut de jumătate a scăzut repede.
 3. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Salut. Așa este . Ieri am fost la RAR pentru a scrie pe carte "final de serie" -stat 3 ore , plătit 37 lei. După care am fost la inmatriculari și am lăsat în sfârșit dosarul. La mine deja au trecut 35 zile, a trebuit sa îmi prelungesc numerele provizorii. Ar fii trebuit sa ne înștiințeze și pe noi despre ce înseamnă inmatricularea unui dci după 1 septembrie, nu sa dau 1000 de telefoane ca sa aflu intr-un final ca trebuie sa merg la RAR. O treaba tipic românească.
 4. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Sa înțeleg ca nici tu nu o potI inmatricula Mihai?
 5. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Probabil intr-un tarzi se va rezolva , însă tu ai fii decor sa stai și sa aștepți sa vina ziua când vei putea inmatricula o mașină pe care doar ce cumparat-o de noua? Dacă primea vre-un discount sau eram informat de ce urmează nu ma mai agitam. Ideea în sine e ca peste câteva zile o sa stau cu o mașină nouă în curte și cu un dosar de inmatriculare achitat de pe 3 septembrie fără a mai putea circula pentru o perioada de x zile.
 6. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Numere rosii am pe 30 de zile. Vânzarea ei a fost făcuta pe 14 august iar eu am ridicat-o pe 23. Problema e ca mă plimb de la inmatriculari la dealer (de la ana la caiafa) degeaba. Probabil voi mai putea scoate numere roșii da nu vreau. Ăsta de la inmatriculari mi-au luat banii pt inmatriculare deja. Pe mine mă oftica faptul ca am fost prostit și nu am fost anunțat înaintea cumpărării ce mă așteaptă ca Îți dai seama ca nu mai luam , mai asteaptam o luna și luam modelul nou. Am întrebat înainte sa o comand dacă vor fii probleme iar dealerul mi-a spus bineînțeles ca nu va fii nici un fel de problema. Încep sa regret ca am ales dealerul din Constanța. Pentru o mașină de pe stoc am stat o luna sa o ridic. Dacă nu se întârzia atât nu era nici o problema. Dar asta e românia , nu dai spaga nu primești nimic.
 7. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Masina a fost ridicata pe 23 august. Cartea mașinii a sosit pe 3 septembrie. De atunci mă chinui sa o înmatriculez.
 8. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Mie mi-a venit cartea mașinii pe 3 septembrie. Dealer-ul a spus ca nu vor fii probleme. Dar se pare ca sunt. Am dat un email la dacia . Sa vedem ce se mai întâmplă.
 9. Juliano

  Achizitie Noul Duster 2018

  Salutare , Cum va descurcați cu inmatriculare mașinilor achiziționate de curând? Eu încă nu o pot inmatricula. Mai am 4 zile și expira numerele. Politia mă trimite la dealer , dealer-ul la politie, Dacia Pitești mă minte ca totul e ok, deși au trecut 2 săptămâni și eu nu pot inmatricula masina.
 10. Juliano

  Media Nav

  Găsești tutorial pe YouTube. Eu am încercat sa activez modul ecodrive pe media nav dar după ce am intrat in modul test observ ca opțiunile nu se pot activa la mine asa cum am văzut pe YouTube. ( nu mă lasă să accesez meniul unde se pot activa-dezactiva setarile). Dacă stie careva o alta varianta va rog sa lăsați mesaj. ( cei de la dacia au spus ca opțiunea e doar pt. 4x4)
 11. Juliano

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Și la mine s-a rezolvat azi cu acea actualizare. (Știau de aceasta problema)
 12. După 450 km făcuți cu el am observat niște plusuri și minusuri si tin sa le precizez pentru viitorii posesori.Am constatat ca dacă uiți un geam deschis nu îl poți închide decât cu contactul pus, medianav-ul e diferit fata de cel de pe prestige , adică anumite funcții la mine nu sunt ( eco drive, etc) , consuma foarte puțin (5,5 - 6%), culoarea aleasa de mine blue navy este o culoare ff pretentioasa ( este vizibil orice urma de apa sau praf- nu recomand) , scaune fata confortabile , bancheta spate cam mica și dura, portbagaj relativ ok , service-ul dacia constanta lasă de dorit - doar ce am ieșit de la ei din cauza faptului ca nu mai funcționau comenzile pe.volan - de la căldură - făcut o resoftare. Am întrebat de eco drive - ca nu am butonul pe navigatie și au spus ca am o versiune mai veche și asta e sa-mi iau gândul - deși masina are doar 7 zile :). Garda la sol generoasa - urc și cobor de pe borduri fără probleme.Interor drăguț insa rămâne loc de mai bine - își merita banii per total. As înlocui reprezentanții de vânzări dacă ar fi după mine - am cerut ceva și pana la urma am fost ușor ușor îndrumat sa aleg ce e pe stoc deși după ridicarea masinii am văzut ca exista pe stoc și ce as fii vrut eu. ( nu dai nimic nu.primești nimic ) După achitare nu mai răspund la telefon decât f rar - ceva tipic romanesc. Dacă îmi mai aduc aminte de câte ceva va voi mai scrie.
 13. AZi am ridicat masina. Dacia Duster Confort 1.5 dci, 109 cp, blue navy , navigatie, senzori parcare . Preț auto: 16.200 euro - 500 euro discount = 15.700 achitat Fără un leu discount de la dealer in afară de cei 500 euro care se dau la toti clienții. Revin cu o poza
×