Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

[km=62500][/km]Schimbat sistem de indicare carburant si schimbat bucse bara stabilizatoare

Masiule micut esti te saluta GXRu cu 90 mii de km pfff luna asta tre sa fac distributia cu revizie mi-e frica sa ma uit pe factura finala mi s-a spus ca bate undeva la 2500 de lei +200 de lei daca mai montez si noile arcuri offf :((

Auzi bre... "laudarosule"... tu faci comparatie intre masina personala, de familie, si masina de serviciu? Si... ti-e frica ca n-are firma bani de revizia de 90000km?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

Km la bord: 140150 Data: 05-02-2013,Turbina moartaEveniment:05-02-2013,Turbina moarta

Pe Dealul Negru (intre RmValcea si Pitesti, panta ~0%, RPM~3000, viteza~110km/h), las acceleratia sa intre un nene care ma depasea in fata mea. Cand apas din nou acceleratia, ciuciu acceleratie. Pe loc drept nu mai tineam nici pasul cu camioanele, la urcare ma chinuiam in vitezele mici (2-3). Avarii in bord: 0. Dupa vreo 10-12 km se aprinde STOP si CHECK in bord. Ajung in Pitesti, ma duc la service pt. diagnoza. Punem calculatorul, rezultat: semnal presiune circuit supraalimentare prea jos. Iau oamenii de la service bucata cu bucata circuitul de supraalimentare la mana si afla ca nu face presiune de aer pe admisia motorului. Furtunul de pe turbo in loc sa se presurizeze la acceleratie, facea vacuum. Clar nu primea motorul aer destul. Luat la mana instalatia de vacuum, ca probabil e un furtunas... nu e. Desfacut EGR, merge bine. Desfacut intrare-iesire intercooler, nu e infundat. Desfacut flansa iesire aer turbo, paletele nu sunt blocate. Desfacut filtru de particule pentru a-l elimina din calcul, nici o rezolvare. Rezultat final: Turbosuflanta defecta, fie axul rupt, fie partea de variatie a paletelor defecta.

Concluzie: ~1000€ Turbosuflanta, de azi pe maine, plus aprox. 100€ manopera. Vineri ma duc sa iau masina...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...