Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

Km la bord: 38400 Data: 01-01-2012,info: merge ca unsa, cu toate reviziile la oficial facute, doar un bec de intalnire schimbat; fara probleme de nici o natura :oEveniment:01-01-2012,info: merge ca unsa, cu toate reviziile la oficial facute, doar un bec de intalnire schimbat; fara probleme de nici o natura :o
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

Km la bord: 39989 Data: 11-01-2012,actualizare: dupa revizie 40 excelent, fara bubitze :)))Eveniment:11-01-2012,actualizare: dupa revizie 40 excelent, fara bubitze :)))
Link spre post
  • 2 weeks later...

Km la bord: 85605 Data: 01-02-2012,Schimbat brat dreapta fata din cauza unei bucse uzate si schimbat flansa amortizor dreapta fataEveniment:01-02-2012,Schimbat brat dreapta fata din cauza unei bucse uzate si schimbat flansa amortizor dreapta fata

Off topic: Ce se intampla cand trec de 100.000km ? Nu mai pot sa actualizez imaginea din semnatura ?!? Ca nu mai am mult...

Link spre post
Km la bord: 37400 Data: 01-01-2011,schimbat tablou bord+sonda litrometrica, modificat traseu conducte frana spate conform OTS sfarsit ianuarie, probleme senzori 4x4, alimentare, ABS datorate temperaturilor scazuteEveniment:01-01-2011,schimbat tablou bord+sonda litrometrica, modificat traseu conducte frana spate conform OTS sfarsit ianuarie, probleme senzori 4x4, alimentare, ABS datorate temperaturilor scazute
Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...