Sari la conținut

Postări Recomandate

Sa revenim. Deci 6,5 - 7 litri MOTORINA pe autostrada. Asta face cam 42 - 45 lei / suta. Decent pentru o masina asa aerodinamica. Si mai e un aspect, viata motorului, care va fi mai scurta la 140 km / h. Scuze pentru OFF.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Salut, urmaresc discutiile legate de consum de ceva vreme si trag concluzia ca masina mea consuma foarte mult, 8-9l/100km conform calculatorului si bonurilor de motorina (diferenta foarte mica). De condus nu conduc agresiv, schimb vitezele intre 2500-3300, credeti sau stie cineva daca am o problema sau asta este consumul? Masina este din 2012, 1,5cdi, 90hp 4x4!

Multumesc anticipat.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link spre post

bucuresti-tecuci ploaie pe alocuri,viteza medie pe BC 74 km/h consum pe bc 6.6,cauciucuri cross contact at presiune 2.2/. Cum vi se pare consumu?P.s de ieri sunt proaspat posesor de duster ph1 1.5 dci 110 cp 4x4.

Link spre post

bucuresti-tecuci ploaie pe alocuri,viteza medie pe BC 74 km/h consum pe bc 6.6,cauciucuri cross contact at presiune 2.2/. Cum vi se pare consumu?P.s de ieri sunt proaspat posesor de duster ph1 1.5 dci 110 cp 4x4.

Felicitari ! Inteleg ca pe Duster ai consumul asta, da ? Eu zic ca e ok.

Link spre post

Sa revenim. Deci 6,5 - 7 litri MOTORINA pe autostrada. Asta face cam 42 - 45 lei / suta. Decent pentru o masina asa aerodinamica. Si mai e un aspect, viata motorului, care va fi mai scurta la 140 km / h. Scuze pentru OFF.

Asta cu viata mai scurta a motorului, eu cred ca e gaselnita. Pai toate masinile alea din DE care merg mai tare decat 140 km/h si apar pe la noi prin tara la vanzare cu 170000+ km si nu au nici pe naiba. Eu cred ca motoarele la masinile noastre or sa tina lejer pana pe la 400000 km daca avem grija de ele si le servisam ca la carte.

Revenind la consum, sunt foarte multumit de cum consuma acum, ai ales in oras unde cunsuma mult mai putin decat mi-a luat in concediu :D

Link spre post

@dr_dumi, masinile alea au in general puterea maxima pe la 6-7000rpm => 140km/h la ~ 3000rpm => viata lunga a motorului.

@pogor, consumul imi pare normal pt. un diesel la regimul de mers povestit.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...