Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

dust3radmin: nimic extraordinar(cu toate ca poate asa te-ai astepta pentru acel consum :)) insa primele zile dupa ce-a dat zapada oriunde am avut de mers era haos + multe dintre drumuri sunt destul de scurte(~ 5km)

Asa cum am mai spus pe traseul si orele la care circul aka haosul de dimineata+cel de seara consumul iese la 11-11.5% in conditii normale in orice anotimp (vara folosind AC ca nu se poate fara iar iarna fara munti de zapada sau prea multe grade sub 0)

Oricum, indiferent ca unii ziceti ca scoateti sub 10% in Bucuresti sau ca mie imi consuma 13.6 sau 13.9% fara sa-l abuzez Dusterul nu e masina de oras :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricum, indiferent ca unii ziceti ca scoateti sub 10% in Bucuresti sau ca mie imi consuma 13.6 sau 13.9% fara sa-l abuzez Dusterul nu e masina de oras :)

Nu stiu ce sa zic, la mine s-a mulat perfect pe conditiile din orasul asta in zilele astea cu zapada. Sau ar mai fi varianta in care de fapt orasul asta, de fapt conditiile din oras atunci cand ninge, nu sunt pentru un turism :D

Link spre post

La cum arata mai nou orasele noastre, sigur e masina si de oras. In plus, nu stiu cati dintre noi ne permitem sa avem masina de oras, masina de concediu si masina de off-road. Consider ca, dupa cum ii este si numele, acest crossover le face binisor pe toate.

La mine consumul mediu arata 7,5l/100km in conditiile in care de 3 sapatamani nu am iesit din oras, timp in care am facut cca 100-150km prin zapada si vine peste o medie de 6,5l/100km pe distanta Focsani-Iasi si retur.

Dupa resoftare nu am apucat sa fac un consum extraurban corect. Astept cu nerabdare IND sa ma pot pronunta.

Link spre post

Unde resoftare ? Avem ceva bun ?

La cum arata mai nou orasele noastre, sigur e masina si de oras. In plus, nu stiu cati dintre noi ne permitem sa avem masina de oras, masina de concediu si masina de off-road. Consider ca, dupa cum ii este si numele, acest crossover le face binisor pe toate.

La mine consumul mediu arata 7,5l/100km in conditiile in care de 3 sapatamani nu am iesit din oras, timp in care am facut cca 100-150km prin zapada si vine peste o medie de 6,5l/100km pe distanta Focsani-Iasi si retur.

Dupa resoftare nu am apucat sa fac un consum extraurban corect. Astept cu nerabdare IND sa ma pot pronunta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...