Sari la conținut

Jante 16" si 17" pe Dacia Duster

Postări Recomandate

Deci ca sa inteleg, e musai ca ET-ul asta sa fie cat mai aproape de 50 cum spune in fisa tehnica. Vorba e cat poate fi toleranta + sau - ca sa nu aiba obiectii politia sau RAR. Am gasit ceva interesant, toate datele erau corecte numai ET era de 38. Sa fie vreo problema?

Nu cred sa ai probleme, cum am scris mai sus ale mele au ET de 30 si nici nu se prea observa ca ar iesi inafara caroseriei. Adica nu trec (nici anvelopele) de planul aripilor. OK unde vin aparatoarele de noroi, acolo se vede ca iese un pic, dar asta e. In schimbul stabilitatii mai bune (ecartament crescut) pot sa trec cu vederea ca arunca un pic mai mult noroi pe usi. :ahappy: Oricum albul arata bine murdarit cu un pic de noroi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 115
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In general, in astfel de cazuri se urmaresc doua variante: exfoliere (garantie discutabila, cu cantece si constipatii, ca n-are cum, nu se poate, n-am mai auzit) sau coroziune (acizi, intemperii, deci

Le.ai montat legat la ochi? NU ti apare pe cauciuc nicio sageata ceva?

Daca te uiti la teste cu anvelope all season de top, o sa vezi ca au performante similare cu anvelope bune doar pentru vara sau doar pentru iarna. Deci nu pierzi nimic la capitolul siguranta. Dar cel

Posted Images

La solicitarea mea:

As dori sa cumpar pentru Dusterul meu facelift un set de jante de aluminiu cu aspect „Dark Metal” care costa ca si optionale 350 euro setul, conform site-ului oficial „Dacia.ro” , iata ce raspuns naucitor am primit de la VC:

Referitor la solicitarea dumneavoastra va informam ca echipamentul optional, cu care se echipeaza un vehicul din serie este mult mai ieftin decat acelasi echipament achizitionat ca piesa de schimb. Din pacate nu exista o Unitate Service Agreata Dacia care sa comercializeze piese de schimb la pret de optional. Roata de rezerva este echipata cu alta anvelopa deoarece, aceasta se utilizeaza doar pe distante scurte pana la cel mai apropiat service de roti.

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16, la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro. Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400.

Cu consideratie,

Agent Servicii Client ,

Tomescu Mihai Alexandru

Ca idee, preturile comunicate de catre 2 dealeri din Bucuresti, au fost de 705, respectiv 720 lei pentru una bucata, deci echivalentul a circa 160 euro, ceea ce inmultit cu 4 da 640 euro setul. E aberant, aproape dublu fata de pretul afisat ca si optional pe „Dacia.ro”. Ce parere aveti?

Link spre post

Ca optionale 350 de euro platesti nu jantele dark metal, ci diferenta intre jantele stilizate de tabla si cele dark metal !

Eu pe net la jante de tabla nestilizate am gasit preturi intre 150 si 300 ron, deci la 4 bucati ar fi undeva intre 150 euro si 300 euro - jante mai urate decat cele stilizate de la dacia, si fara capacele ornamentale.

Adaugand 350 + 300, da cam cat ai zis tu ca ti-au cerut la magazin...

Link spre post

Ideal ar fi sa gasiti pe cineva care vrea sa isi ia masina si nu doreste aceste jante si sa ii dati banii pt jante ca optionale. Cred ca doar asa iesi ceva mai ieftin. Ca oricum va trebui sa ii dai omului o pereche de jante oricum dupa ce le iei pe alea dark de la el.

Link spre post

Idealul, ca orice ideal, ramane de cele mai multe ori doar un ideal! Putin probabil sa-si cumpere cineva autoturism cu jante dark metal pe care apoi sa le schimbe cu unele mai ieftine, bineinteles cu diferenta de rigoare. Inclin sa cred si eu ca pretul de optional de pe Dacia.ro reprezinta diferenta de pret dintre jantele dark metal si cele stilizate, dupa cum spunea colegul @ambvision. Dar meditand mai profund si cu ochii pe iarna din calendar, cred ca le voi pastra pe cele stilizate pentru anvelopele de iarna, iar pentru cele de vara voi cumpara niste jante de aliaj. Poate intre timp vor apare si pe piata din Romania modelele de jante din aliaj prezente in catalogul Dacia.fr. http://www.dacia.fr/...ires-duster.pdf. Stie cineva cum pot fi comandate asemenea accesorii sau eventual altele din acest catalog?

Link spre post
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...