Sari la conținut

Jante 16" si 17" pe Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In general, in astfel de cazuri se urmaresc doua variante: exfoliere (garantie discutabila, cu cantece si constipatii, ca n-are cum, nu se poate, n-am mai auzit) sau coroziune (acizi, intemperii, deci

Le.ai montat legat la ochi? NU ti apare pe cauciuc nicio sageata ceva?

Daca te uiti la teste cu anvelope all season de top, o sa vezi ca au performante similare cu anvelope bune doar pentru vara sau doar pentru iarna. Deci nu pierzi nimic la capitolul siguranta. Dar cel

Posted Images

• 3 weeks later...

salut tututor de pe forum . am facut niste calcule, am studiat si nissan qashqai, am afla ca si dusterul si nissanul au prindere 5x114,3 si de pe acest site am vazut ca in diametrul exterior, roata de 215/65 R16 este aproximativ la fel cu cea de qashqai de 215/55 R18. are cineva experianta in photoshop sa puna jantele de nissan pe un duster sa vedem cu arata?

http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg4.html

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Salutare

Sunt posesorul unui Duster 4x2 si pana acum sunt multumit de el.

Am doar 2000 km si un consum mediu de 8,1 (motor 1,6 benzina).

Vreau sa-l echipez pe viitor de iarna si nu stiu ce jante sa iau pentru noul set de anvelope. Stie cineva caracteristicile jantelor (distanta prezoane, jatime etc).

Multumesc

Link spre post
  • 2 weeks later...
Cu siguranta vor merge. Din cate stiu tot ce conteaza este sa pastrezi diametrul exterior al rotii. Cred ca merge si de 18", singura problema ar fi costurile ridicate pt anvelope.

Nu sunt mecanic auto, dar din cate am auzit/citit sistemul de rulare/suspensia/franele sunt proiectate din fabrica pt anumiti parametrii. Daca schimbi jentile si anvelopele se va schimba greutatea celor 4 roti, de obicei acesta creste (de multe ori jentile de aliaj sunt mai grei decat cele de otel, chiar si pe aceasi marime). Astfel suspensia si franele vor fi solicitate mai mult decat cu rotile originale din fabrica. Deci probabil vor rezista pt o peroada mai scurta de utilizare.

Eu zic ca trebuie urmarit ca schimbarile facute la jenti/anvelope sa produca o diferenta de greutate cat se poate de mica.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...