Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Dintre urmatoarele care imi recomandati? Si in general care marca cum e actualmente ? Nu ma pricep, astept sfaturi de la colegii mai experimentati intrucat urmeaza sa am o perioada de calatorii prin munti.

Acum o saptamana am urcat fara probleme un drum forestier, insa la coborare eram aproape sa intru cu masina cu tot in parau. Aluneca extraordinar de mult astea stoc. Acum e posibil sa fi avut ghinion si cu drumul, dar as vrea sa am o siguranta mai mare pe viitor. Mentionez faptul ca si in treapta 1 masina aluneca deja :). Apropo, in astfel de conditii, drum extrem de alunecos, cum este indicat sa cobo? Treapta 1 cu sau fara esp ? Are vreo relevanta ? Si urcare pe drum cu gheata, cu sau fara esp ?

BF-Goodrich-model:G-ForceWinter

Anvelope 215/65R16 GoodYear UltraGripSuv 98T

Editat de magyari
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Azi un urma ninsorii am testat inca o data sa zic asa anvelopele de la pirelli sottozero,in general i-si fac treaba bine mai ales tinand cont si ca masina nu este un 4x4 veritabil.Am ramas inpotmolit doar intr-o portiune unde zapada viscolita avea cca50-60cm,dar cu potin efort am iesit fara mari probleme.Per total sunt multumit de ele.

Link spre post

Mentionez faptul ca si in treapta 1 masina aluneca deja :). Apropo, in astfel de conditii, drum extrem de alunecos, cum este indicat sa cobo? Treapta 1 cu sau fara esp ? Are vreo relevanta ? Si urcare pe drum cu gheata, cu sau fara esp ?

BF-Goodrich-model:G-ForceWinter

Anvelope 215/65R16 GoodYear UltraGripSuv 98T

La coborare este bine sa mergi pe 4x4 Lock (frana de motor pe toate cele 4 roti) si in treapta inferioara si cat se poate de incet. In functie si de ce este pe drum mai ajuta si daca nu mergi pe urmele deja lustruite. Gheata, zapada, noroi, inclinarea pantei. Despre ESP parca am citit pe undeva ca nu este recomandat pe gheata.

Editat de afaco
Link spre post

Fara a se considera reclama:

http://www.conti-online.com/www/anvelope_ro_ro/sectiuni/4x4/winter/crosscontactwinter/cross_contact_winter_ro.html

Astea le am eu. Acum sunt la al doilea sezon. Impecabile. Sambata doar eu si dupa mine masina de dezapezire am urcat la limita de judet HD-VL. Drumul care duce de la Petrosani la Vidra. Dupa masina de dezapezire a urmat carnatul de masini :)

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...