Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Pai da, dupa 76000 Km ce vrei, sa mai fie noi ? deci, traba ie cam asa, daca te enerveaza (vorba lu colegu') vro 16 minim milioane, iti iei cauciucuri de iarna. Daca nu te enerveaza aceasta suma, te mai scarpini, te mai gandesti cata zapada intalnesti si daca chiar iti trebuie si ca de fapt nu mori cu allseasonurile stock si ca niste anvelope de iarna ar fi cam moft, si atunci iei banii si ii pui in celalalt buzunar.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Eu cu anvelopele originale de la Continental M+S pot spune ca am facut patinaj artistic.... :getlost: chiar daca aveau numai 2000 km rulaj. Am fost nevoit sa cumpar cauciucuri de iarna. Noile anvelope sunt Falken si chiar daca nu sunt premium, sunt placut surprins de calitatea lor.

Link spre post

Pai da, dupa 76000 Km ce vrei, sa mai fie noi ? deci, traba ie cam asa, daca te enerveaza (vorba lu colegu') vro 16 minim milioane, iti iei cauciucuri de iarna. Daca nu te enerveaza aceasta suma, te mai scarpini, te mai gandesti cata zapada intalnesti si daca chiar iti trebuie si ca de fapt nu mori cu allseasonurile stock si ca niste anvelope de iarna ar fi cam moft, si atunci iei banii si ii pui in celalalt buzunar.

Asa credeam si eu pana nu demult, insa m-am convins ca nu sunt moft, e o chestie de bun simt, siguranta si respectul pentru viata celorlalti din trafic, daca pentru viata proprie nu e de ajuns. 16 milioane, e putin, in comparatie cu o reparatie, indiferent de care , dupa vreun impact.

Eu pe barumurile de pe a mea am dat sub 14 milioane.

Link spre post

Nu stiu pe unde mergeti voi cu masina si cat de tare, de faceti patinaj artistic. Plus ca daca ajungi sa faci patinaj, niste anvelope nu prea mai fac mare diferenta :)

Vad o mica aroganta in raspunsul tau, dar crede-ma ca nu merg cu 80 prin oras pe zapada care este acuma in tara. Sofer nu sunt de ieri si multumesc lui Dumnezeu ca nu am accidente pana acuma. Cat despre ale mele Continental din dotare, sunt M+S dar nu sunt de iarna ci allseasons si sunt foarte netede. Noile anvelope au peste 1 cm profil si cum spuneam fac diferenta

PS. Precizez ca mai plimb si 2 copii cu masina, deci iese din calcul stilul de condus........... formula 1... :ahappy:

Editat de bmcpst
Link spre post

Nu ie nici de bun simt, nici de siguranta, nici de respect pt. ceilalti. 16 milioane o fi putin, da' daca nu sunt, nu sunt si gata. Adica 3 mil bucata ? unde ?

Ce sa zic, daca ne luam masini numai asa de fancy si nu avem bani sa le intretinem si echipam corect, atunci iarna pe dreapta, iasa si consum zero.

341ron/bucata am gasit o oferta pentru barum polaris3 si bat la fund orice all season.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...