Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Stie cineva sa imi explice care arfi diferenta dintre un cauciuc normal de iarna si unul cu specificaria suv. Ce parere aveti de cele 2 de mai jos http://www.anvelope-autobon.ro/anvelope-nexen/winguard-suv/215-65-r16-15041/ http://www.anvelope-autobon.ro/anvelope-nexen/winguard-snow-g/215-65-r16-20413/

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt diferente de profil (mai pronuntat la suv) si s-ar putea (aici nu bag mana in foc) ca cele pentru 4x4 sa aiba ranforsajele laterale din sarma mai sanatoase.

LE

Ca sa vezi diferenta de profil compara Dunlop Grandtrek SJ6 cu orice alta anvelopa Dunlop de iarna cu aceleasi dimensiuni (215/65/16)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Editat de cosminium
Link spre post

Dusterul cel mai greu are 1490 kg... deci nu iese din zona berlinelor din punct de vedere al maselor... Anvelopele recomandate pentru SUV sunt mai rezistente (mai groase, dar si mai grele!) decat cele standard pt ca de in loc de 1000-2000 kg trebuie sa duca 2500-3000. In cazul nostru nu este obligatoriu, cele standard sunt ok. Dar nu e nicio problema daca cineva se incalta cu gume SUV...

Editat de timekruzer
Link spre post

Ca si exemplu... anvelopele mele de iarna (Grantrek SJ6) pe jante de tabla sunt mai usoare decat anvelopele mele all-season (Continental Cross-Contact) cu aproximativ 200 g.

Si... ca o mica paranteza vis-a-vis de afirmatia "cele standard sunt ok", as vrea ca fostul nostru coleg de dustereala @@luciango sa vina si sa infirme ceea ce spui tu, el (din economie) cumparand un set de Barum Briliantis...

Link spre post

Avand in vedere faptul ca pana in prezent nu am prea folosit anvelope de iarna, ma gandesc sa imi iau ceva bun anul acesta, intrucat preconizam mai multe drumuri in zone cu zapada. Ce ati putea sa imi recomandati ? Nu as vrea neaparat cel mai ieftin produs de pe piata, pentru ca ulterior sa imi para rau, dar parca nici cel mai scump nu ar fi indicat, intrucat nu vreau sa dobor recorduri in domeniu :)

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...