Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Arata foarte bine pentru 31000 dar probabil ca le-ai si menajat. Mie imi cam place sa testez limitele masinii si cauciucurile ca si franele nu ma tin prea mult. Am schimbat 4 seturi de placute pana acum si am 142000 de km. Si nici in curbe nu merg incet. Eu am fost foarte multumit de Dunlop.

Si cred ca Dunlopurile is si mai moi si profilul e de off-road

Trimis de pe al meu Vodafone Smart Tab 4G folosind Tapatalk

Editat de bikercri82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Nu stiu daca le-am menajat, oricum nu voit, nu-s genu de sofer care paseste cu masina peste sina de tramvai, mai mult ca drumurile mele au fost majoritare prin oras, cateva pana la mare si cateva cu rulota. Masina asta nu este foarte sportiva, ajungi destul de repede la limitele ei plus ca fabricantul, conform noii directii a industriei auto, nu s-a intrecut sa o echipeze cu piese care sa tina mult, de exemplu placutele de frana se consuma destul de repede. Bine, pentru sofat in conditii mai deosebite poti sa investesti in niste componente si poti scoate ceva chiar ok din duster.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Am pus la treaba Nokianurile wrd4, plecat de la mijlocul unei rampe cu gheata de nu stateai in picioare si nu au avut nici o problema sa puna masina in miscare, pe mine m-au impresionat.Deasemenea, depasire pe drum inzapezit partial si cu gheata, fara suprize, comportament ireprosabil, nu am avut insa ocazia sa le bag prin zapada mare ca nu am avut zapada asa mare. Pana in acest moment le recomand!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Si eu wrd4 am, si sunt incantat de ele. Plus ca sunt mai silentioase decat continental-urile, la consum sunt super ok, iar pe asfalt rece si umed se comporta exemplar...

Am prins si eu zilele astea la munte platouri mari de gheata, si am trecut fara stres

Link spre post

Pareri dupa iarna nr. 2 cu Falken Eurowinter:

- Aderenta pe zapada afanata e la fel de buna, nu are nicio problema sa zbatuiasca prin mormane de zapada viscolita.

- Aderenta pe gheata/polei s-a mai diminuat. Daca anul trecut, cand erau anvelopele noi-noute, statea lipita cam pe orice suprafata, iarna asta mi s-a parut ca e mult mai usor s-o fac sa "fuga de fund" in curbe pe zapada batatorita/gheata.

Ma asteptam cumva ca proprietatile cauciucului cu siliciu sa inceapa sa paleasca de la an la an, si sa nu mai fie atat de moi.

O sa scad presiunea la 2 de la 2.2 ca sa compensez.

Link spre post

Cu Falken Landair/SL fac a doua iarna, Sunt inca placut surprins de calitatea lor. Pe mazga am aderenta foarte buna. Zilele trecute am condus pe portiuni de strada inghetata, in Pasul Oituz. Inca nu pot face o diferenta cu iarna trecuta caci acum nu este zapada. Presiunea a fost 2, ceea ce mi-a cam ridicat consumul. Pe autostrada, am condus fara nici o emotie cu 150.

Link spre post

Oooo, 2.2 presiune. Crezi ca face bine masinii in combinatie cu IronMan-ul?

In combinatie cu zapada sigur nu prea face bine... Tu la ce presiune tii anvelopele pe ironman? Nici nu vreau sa le stric, au doar 1 iarna plina...

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...