Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

accesorii (...... senzori parcare, alarma, modul ridicare geamuri, modul aprindere faruri automat, .......

Nu vreau sa fiu off topic, da acilea am vazut ca ai scris de accesorii, intebarea mea e: "modul ridicare geamuri" - se refera la ridicarea automata a geamurilor dupa ce ai parasit masina(eventual cnd actionezi inchiderea centalizata), + "modul aprindere automat" ....exista asa ceva in oferta de accesorii pt duster? sau tin de alarma montata...sau nici una nici alta..:)

Multumesc.

Salut!

modulul de ridicare geamuri (care le ridica, daca sunt deschise, cand apesi butonul de inchidere centralizata- in cazul meu si alarma am pus-o pe butoanele de la cheie) e conectat la alarma (trebuie sa fie compatibil).

modulul de aprindere faruri (cand se intuneca sau intri intr-un tunel) e independent de alarma.

ambele nu sunt accesorii cumparate de la Dacia dar sunt instalate in service autorizat Dacia ca sa nu pierd garantia.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

modulul de ridicare geamuri e conectat la alarma (trebuie sa fie compatibil)

modulul de aprindere faruri (cand se intuneca sau intri intr-un tunel) e independent de alarma.

ambele nu sunt accesorii cumparate de la Dacia dar sunt instalate in service autorizat Dacia ca sa nu pierd garantia.

ok, da poti sa'mi dai mai multe amanunte despre alarma (marca, eventual pret, de unde se poate comanda/cumpara)

iar aprinderea automata faruri..e un kit..? aftermarket?..si tot asa dak poti detalia...

multzam fain!

Link spre post

modulul de ridicare geamuri e conectat la alarma (trebuie sa fie compatibil)

ok, da poti sa'mi dai mai multe amanunte despre alarma (marca, eventual pret, de unde se poate comanda/cumpara)

iar aprinderea automata faruri..e un kit..? aftermarket?..si tot asa dak poti detalia...

multzam fain!

no, da' cum sa nu te ajut dragu' meu Dusterist:

"Coşul de cumpărături:

Nr. Denumire produs Cantitate Preţ unitar

(cu TVA) TOTAL

(cu TVA)

1 Modul ridicare Geam Electric 2 geamuri 1 84,82 ron 84,82 ron

2 Alarma auto Maat GFM 861- Extreme 2 1 209,99 ron 209,99 ron

3 Senzor lumina, aprindere automata a farurilor 1 74,91 ron 74,91 ron"

de pe http://www.auto100.ro/products.php?id=2111

succes!

Link spre post
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...