Sari la conținut

Discuri de Frână spate Duster 2019, 1.5 dci 2x4

Postări Recomandate

Va rog frumos, care ați putea sa-mi spuneți ce ar fi compatibil ca fuzete discuri etc., sa pot pune și eu pe un duster.

Mulțumesc mult.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut, codurile OE ale componentelor se obtin si verifica doar pe baza seriei VIN si\sau fizic pe masina, totusi vezi doar ca exemplu si atasat pentru un Duster II HJD 1.5 dCi 4x2 109CP ales la intamplare:

AxaSpate1.png

AxaSpate2.png

AxaSpate3.png

Link spre post

Se aruncă o privire în ograda Nissan, că de la ăia vine puntea spate și vezi ce găsești.

După care vine problema prețului, că doar facem upgrade pe piese noi nu sh_K_noi.

Și apoi vei da explicații la ITP și orice control în trafic asta dacă nu ai $ de omologare individuală.

Link spre post

Cuvintele "cheie" cred ca sunt:

Acum 13 ore, fms75 a spus:

ce ar fi compatibil ca ...., sa pot pune și eu pe un duster.

iar initiatorul nu a oferit mai multe detalii (din pacate), poate depinde si ce a dorit sa scrie cu acestea, functie de asta poate sa fie sau nu nevoie sa arunce o privire prin ograda Nissan, piese sh_K_noi., explicatii la ITP, omologare individuala, "$", etc. ...

Link spre post

Cuvintele cheie, sunt chiar în titlul topicului Discuri de Frână spate Duster 2019, 1.5 dci 2x4, mai precis inițiatorul are tamburi și vrea să facă conversia la discuri, nu e nici primul nici ultimul

Nu ai discuri spate pe niciun Duster ph1, ph2 sau ph3(HJD) și nici pe frățiorii Kaptur, Arkana.

Link spre post

Atasat un extras din fisa de produs Renault Arkana si cateva detalii despre sistemul de franare.

PS: revenind, eu inca (mai) sper ca initiatorul a scris din graba discuri inloc de tamburi spate dar stie diferenta intre acestea pentru ca este una destul de mare intre cele doua sisteme \componente.

Fisa-produs-Renault-Arkana.png

ArkanaFrane.png

ArkanaSistemFranare.png

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...