Sari la conținut

Obținere Certificat de conformitate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Destul de simplu: - COC-ul se livrează doar cu mașiniile noi 2019+ (sub eu nu am văzut), vorbim de cele vândute inițial în Ro, fie Dacia fie Renault. - în general, dacă nu a fost obținut la

Nu îmi pare a fi site-ul de origine Renault, pare mai mult o făcătură.  

Nu este site-ul oficial Renault, dacă citești mai bine vei vedea ca eliberează COC pentru toate mărcile de mașini, deci nu prea am încredere, și prețul este oricum mare. Dar fiind faptul ca mașina a f

Posted Images

Salut pe toti dusteristii,

Daca esti primul cumparator al Dusterului,ti-a fost dat COC la livrarea masinii.Eu am Duster la fel ca al tau si am COC la el.Nu trimite niciun ban pe persoana fizica ca ramai fara ei.Daca Dacia nu te ajuta trebuie sa te descurci singur.Urcate in tren ruta Italia-Paris si mergi la Renault.In 2 zile ai rezolvat problema.Multa bafta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mașina a fost luată sh cu un an vechime de la o firmă de leasing care nu mai există. Chiar se rezolvă în 2 zile?

Ai auzit de cazuri în care alte persoane au făcut cerere, au plătit și au pierdut banii?

Link spre post

da,cu greu i-a mai primit in contul personal dupa fel si fel de adrese catre Renault.

Editat de Mak
Gramatica
Link spre post

Mda, colegul stie bine :), cine a trimis un "ban pe persoana fizica" catre Renault Franta a ramas fara ei :D, trebuie neaparat urcat in tren si mers la Paris:

Acum 1 oră, SANDU a spus:

Urcate in tren ruta Italia-Paris si mergi la Renault.In 2 zile ai rezolvat problema.

dar poate detaliaza si unde anume la Paris (ca este destul de mare) si da si niste exemple cand s-a obtinut vreun COC acolo in doua zile :ermm:

LE: @MephystoEscobar incerca totusi si la Vocea Clientului Dacia ("vezi" macar ce \daca raspund) sau chiar la RAR (daca masina este in baza lor de date).

Editat de Gil26
Link spre post

1 . E o singură autoritate în tot grupul ce gestionează COC+plăcutele lipite pe stâlpul B și aia e la sediul central Renault.

2. E un singur site, cu un singur pret (ăla cu 225euro cu toate taxele incluse)  oficial (gestionat/operat/găzduit de Renault) , restul nu contează. Și ghice ce, chiar primești pe persoană fizică ce ai cerut.

3. Cum problema inițiatorului e "înmatriculată în 2013 și a venit fără COC " orice alt comentariu e de prisos, în 2013 nu avea COC 100%.

4. În ultimul rând să încercăm să scriem, din prima, fără editări inutile ( 3 mesaje din 3 editate).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...