Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Stau si ma gindesc daca nu avem printre noi un Graphic designer talentat care sa conceapa un facelift *doar exterior* pt Dusterele noastre astfel incit sa ne recunoastem in traffic ca apartinatori ai acestei comunitati....Banuiesc ca fabricatul pieselor nu va fi o problema daca comandam multe...Nici un membru de la departamentul design?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Designul este cea mai mica problema, realizarea componentelor insa este cel mai mare obstacol dpdv timp si bani.

Daca iti spun ca pot sa iti fac o modificare pt spolierul de pe Duster dar te costa 1500 EUR ce zici? mai vrei?

Pai numai pt mine singur normal ca e f scump .....Eu ma gindeam la scara mare pt multe masini....Daca vrem spoilere si eleroane si alte alea se pot face ieftin din fibra de sticla turnate in matrite de gips dar sunt fragile rau (am avut pe supernova(
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...