Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu zic ca modul cel mai simplu si ieftin de a ne identifica in trafic e un parasolar pe parbriz sus cu forumduster si un stiker in spate pe hayon sau pe luneta. In plus, se poate scrie nikul de forum pe usile laterale fata tip nume pilot curse. Apropo admin, mie cand imi faci aceste stikere?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Ave Duster,

incepand de vineri sunt posesorul unui Prestige, negru,110 CP cu noile dotari (cd,jante,consola bord argintie-nu maroul de la primul model,piele naturala perforata scaune) si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Am luat decizia de a comanda acest auto dupa ce am lecturat info postate pe .

Am ales Duster in comparatia cu Asx,Qashqai,Tiguan avand in vedere raportul pret/dotari/performante.

Oferta de la Dacia pentru persoane juridice (discount semnificativ)si leasingul RCI pe un an de zile fara dobanda si comisioane au fost ca un cireasa de pe tort.

Voi posta si foto pentru vizionare .

Toate cele bune!

Pana nu pui poze,nu te credem!:)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...