Sari la conținut

Postări Recomandate

Cand am spus ca doar la achizitie(referitor la Extenso) ma refeream ca doar atunci cand iti cumperi masina si nu dupa 1-2-5-X luni....pe cand alarma poti sa iei linistit oricand asa cum am spus si in postul precedent si-au subliniat si alti colegi.

Eu unul as fi vrut sa aleg garantie extinsa 2 ani dar cum am luat masina SH si primul proprietar nu a optat pentru asa ceva nu am cum sa fac asta acum din pacate(cu toate ca altii-vezi ford- ofera posibilitatea de a-ti cumpara un fel de garnatie extinsa pe parcurs, fara sa te lege de cumpararea ei atunci cand iti cumperi masina)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

@danielcojocar Ai pe jumatate dreptate. Am sunat la vocea clientului si mi-au spus ca intr-adevar extenso apare doar pe factura finala (nu si pe comanda) insa trebuie ceruta de dealer cand se face comanda. Nu se mai poate solicita ulterior lansarii comenzii. Personal, mi se pare o prostie ca atata timp cat masina nu iese de pe poarta fabricii/dealerului sa nu poti adauga ce poti (in cazul meu, garantie extinsa) insa n-am ce face, sunt regulile Dacia.

L-am sunat pe dealer si l-am intrebat daca a cerut extenso (asa cum am i-am solicitat prin email inainte sa comand masina).. a ramas ca verifica si ma suna. Daca n-a cerut extenso, devin extremist !!

Link spre post

Bonul de comanda cuprinde urmatoarele:

- Produsul : Duster model xxxx

- Optionale

- Accesorii - trusa de securitate

- Servicii - garantia EXTENSO.

Deci e scrisa in clar in bonul de comanda si e inclus in totalul de plata.

Daca la tine dealerul nu l-a trecut inca, atunci te certi cu el sa rezolve problema, mai ales ca ai dovada ca tu i-ai cerut.

Atentie, sunt mai multe tipuri de garantie extinsa, cu 1 an sau 2, iar cele cu 2 ani au doua variante, cu 100.000 km la 219 euro sau cu 120.000 km la 251 euro.

In cel mai rau caz, ajungi la Vocea Clientului, ii spui ca dealerul nu si-a facut treaba si ceri VC sa rezolve situatia, ca o exceptie de la regula zisa de ei. Cu siguranta masina ta nu e lansata in fabricatie - treaba lor daca sterge VIN-ul generat si baga altul... desi nu cred, pentru ca EXTENSO e un serviciu, nu are legatura cu produsul fabricat. Orice ar fi, e treaba lor sa gaseasca solutia pentru rezolvarea birocratiei necesare.

Link spre post

chestia asta cu garantia suplimentara care trebuie sa apara cand se lanseaza comanda mi se pare total lipsita de logica......are logica doar in cazul in care masina este mai atent fabricata(sau cu alte componente prin partile esentiale) daca clientul solicita aceasta garantie suplimentara

Link spre post

Eu, cand mi-am comandat Dusterul, nu am dat cerinta de EXTENSO la inceput. M-am hotarat mai greu caci nu stiam daca sa cer 2 sau 1. Era o socoteala legata de nr de km (la vremea respectiva erau 100000 km in ambele variante). pana la Data facturarii finale m-am hotarat la un an si asa am incheiat factura finala.

Link spre post

Masina mea era pe stoc, fabricata in aprilie iar in noiembrie cand am cumparat/o mergeam sa fac plata si m-a sunat dealerul sa ma intrebe daca vreau si extenso. Nu stiam nimic de extenso pe atunci si nu mi-am pus problema. Am tot vorbit cu el la telefon vreo 10 minute sa ma convinga, am spus da si el mi-a comunicat o noua factura proforma pe care am achitat-o. La mine se pare ca extenso nu avea treaba cu masina si fabricatia ei si nici macar cu bonul de comanda. A fost o treaba cumparata pe ultima suta de metri. Se intampla in noiembrie 2012.

Link spre post

Mda, o oarecare porcarie atata timp cat ceea ce cumperi este un serviciu si nu o piesa fizica dar intotdeauna ai nostrii trebuie sa complice putin lucrurile ca altfel nu e bine :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...