Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Eu sugerez sa se solicite semnarea unui contract cu dealerul prin care se stipuleaza clar termenii vanzarii/livrarii si penalizarile aferente intarzierilor (1% pe zi de intarziere, de exemplu)!

Daca dealerul refuza incheierea unui asemenea contract atunci se apeleaza la Vocea Clientului Dacia si la Protectia Consumatorului (valabil doar in cazul persoanelor fizice) pentru ca vi se refuza dreptul de a se incheia un contract precum si stipularea termenilor vanzarii!

Succes!

Dealerul va refuza clar incheierea contractului.Vocea Clientului va fi de partea dealerului intrucit stie ca vina este a fabricii si nu a dealerului iar Protectia Consumatorului nu are ce sa faca intrucit poate interveni doar in cazul in care ti s-au incalcat drepturi dintr-un contract existent.Dupa cum nu ti se poate refuza dreptul de a semna un contract, tot asa nu i se poate impune dealerului sa semneze unul ! Nu te obliga nimeni sa cumperi masina de la dealer, si nu-l obliga nimeni sa ti-o vinda....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@georgeb: crezi ca mai traim vremurile acelea in care se dadea spaga sau se ruga in genunchi sa ti se dea dreptul de a fi dealer Dacia?

eu cred ca vanzarile Dacia in Romania nu sunt atat de mari (au trecut acele vremuri cand se statea la coada luni de zile) iar Dacia ar trebui sa aiba mare grija atat de dealeri cat si de clientii sai actuali si potentiali!

chiar daca exporturile reprezinta 90% din vanzarile de Dustere, piata interna nu cred ca e neglijata.

Link spre post

In momentul in care ai pus un serviciu sau un produs in vanzare pe piata esti obligat sa accepti incheierea unui contract de vanzare-cumparare la solicitarea uneia dintre parti!!! daca mi se refuza acest lucru fii sigur ca ANPC va actiona!

Link spre post

Stiu ca nerabdarea e mare si asta influenteaza (in)toleranta in ceea ce priveste livrarea masinii (stiu ce spun ca sunt in aceeasi situatie) insa sunt de acord ca o transparenta mai mare din partea Dacia ar fi binevenita. Macar sa spuna clar "Livrarile incep cu data de 25 Noiembrie sau 15 Ianuarie" si sa stie clientul la ce sa se astepte. Asta ar insemna ca si francezii si romanii sa fie nemti ceea ce nu se poate deoarece Aliatii au castigat al doilea razboi mondial :)))

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...