Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Tocmai ce am vazut noul Duster facelift.....In Sibiu un trailer cu 6 Dustere ce se oprise sa faca o pauza ,in drum spre Germania.

Pot sa spun ca sunt superbe.Intradevar e altceva ,fata schimba cu totul masina ,interiorul este fantastic dar culoarea noua gris comete arata mai bine in poze decat in realitate.Cred ca o sa raman pe optiunea de verde olive.Astept cu nerabdare sa fac un drive test.

Cred ca si scaunele sunt altele (aratau intr-un mare fel).

Ce sa zic ......un vis de masina

Am stat o ora sa ma zgaiesc pe geamuri si sub masini......se stransesera oameni ca la urs.

Doresc sa achizitionez modelul de 1.6 16v 4x4.Sper sa fi rezolvat micile probleme ale motorului pe noua versiune.

Eu am MCV din 2007 cu acelasi motor si de 100.000 de km inafara de benzina si consumabile nu a trebuit sa bag nici un ban in ea

Bravo DACIA!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aceeasi vrajeala ca la masina de 5000 Euro. "Noul Duster e mai ieftin decit cel vechi".Al naibii de ieftin... Pack look la modelul vechi 350 euro, Pack Look la modelul nou 800 Euro... Probabil ca diferenta de aproape 500 Euro e ca sa scrie Duster pe bare...

Link spre post

Astazi am fost la reprezentanta si am dat comanda: Duster Laureat 1.5Dci 110 CP, negru, pack look, senzori parcare, cruise control, volan si schimbator imbracat in piele. Total 18600 euro. MediaNav-ul mi l-au dat gratuit (oferta de lansare). Am platit avans 5% (aproape 4200 ron). Livrarile incep cu data de 18 noiembrie. Va fi o luna grea de asteptare :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...