Sari la conținut

Postări Recomandate

În privința asta am văzut că părerile sunt împărțite pe forum - depinde și de ce înțelege fiecare prin off-road, și cât vor practica. Personal, nu dețin încă prăfosul așa că nu mă pot exprima. Dacă e să mă iau strict după numere și grafice, pare mai potrivit decât 1.6 vechi.

Părerea mea, însă, este că în spațiul european spre astfel de motoare mici și supraalimentate se merge și se va merge în continuare, datorită normelor de poluare și așa mai departe. Acum dacă o fi bine sau rău și dacă ne place sau nu, rămâne să vadă și să decidă fiecare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Interiorul mi se pare cel mai tare incepand cu schimbarea locului pentru butoanele de la geamurile electrice, noua tapiterie si navigatia. Sincer...pana si spatiul de depozitare de pe bord de deasura airbagului da bine si e util :)

Me like it, astept cu nerabdare preturile la in .ro

Link spre post

Da e faina. Butoanele de geamuri reduc spatiul la genunchi.

Asta e probabil variatiunea de dotare pentru piata Spaniola, la noi posibil sa fie altfe; adica dotarea x sa contina 1,2,3 iar 4 sa fie pe Yl.

Tempomat pe volan, sau limitator...s-a avansat cu dotarile.

Totusi nu vad o poza cu portbagajul s-a schimbat sistemul de acoperire cum s-a cerut pe forum sau nu?

Vom vedea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...