Sari la conținut

modificare esapament duster 4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

ar fi cateva pe afara..de exemplu la dusterul preparat de outback import (http://www.journaldu4x4.com/?Dacia-Duster-Outback-Import)

modificarea e facuta de tecinox impreuna cu adonis(producator tuning box)dar e destul de scumpa si e pentru diesel

ar mai fi o modificare interesanta a unor italieni dar n-am gasit detalii http://www.g-force.it/PRODOTTI2.ASP?CATEGORIA=DUSTER%20Offroad&ID=636 (le-am scris dar nu mi-au raspuns)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Pana acum nu stiu alta modificare a tobei, decat cea cu 2 iesiri. Poti incerca sa iti faci una custom, era un atelier undeva prin Pantelimon ce facea tobe custom, cu tevi de inox si finale Borla.

ai cumva vreun contact de la ei?...eu locuiesc in ghencea si nu mi-e familiar pantelimonul....merci

Link spre post
  • 2 weeks later...

Dusterul meu implineste 2 luni (de la cumparare) si 2200 km. Si inca tot nu reusesc sa ma impac cu sunetul esapamentului care nu numai ca vibreaza neplacut dar si suna de parca ar fi spart. Am inteles ca asa suna un esapament de dacia duster pe benzina. O fi sau nu adevarat nu stiu, ce este insa sigur e ca la toate masinile pe care le-am avut sau pe care le-am condus nu se auzeau zgomote la toba din spate sau cea din mijloc de parca ar fi tunata pentru curse.

Ma rog, azi am vrut sa ma conving daca are sau nu vreo spartura si m-am uitat sub masina. Si m-am ingrozit cand am vazut cat de ruginit e tot traseul de evacuare. Si asta in doua luni? Mi se pare incredibil deoarece la fostul logan dupa 5 ani tobele erau in stare buna. Cred ca nici la vechiile dacii 1300 si 1310 TLX pe care le-am avut in preistorie nu rugineau tobele atat de rapid.

Asa ca intreb pe posesorii de benzinare:

1. Toate tobele suna de parca ar fi sparte?

2. Ce se poate face sa nu mai rugineasca atat de accelerat? In stilul asta in doi trei ani probabil o sa mai atarne sub masina doar ceva coji de rugina in loc de teava de easapament.

3. Ar fi cazul sa sesizez problema la reprezentanta sau e un "fenomen cunoscut" care nu are deocamdata rezolvare?

Link spre post

Asa ca intreb pe posesorii de benzinare:

1. Toate tobele suna de parca ar fi sparte?

2. Ce se poate face sa nu mai rugineasca atat de accelerat? In stilul asta in doi trei ani probabil o sa mai atarne sub masina doar ceva coji de rugina in loc de teava de easapament.

3. Ar fi cazul sa sesizez problema la reprezentanta sau e un "fenomen cunoscut" care nu are deocamdata rezolvare?

1. Cum ziceam, asa face si a mea.

2. Am aproape 3 ani si inca nu da semne sa cada. Poate ar fi bine sa revizuiesti p[rognoza.

3. Nu te costa nimic sa intrebi.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...