Sari la conținut

Lipsa putere viteza 5-6 (1800-2100 rotatii)

Postări Recomandate

Dacia Duster 2018 motor 1.5 euro 6 fără ad blue,km52000,mașina nu are absolut nici o modificare este stock

in treapta a5-6 la 90-100km/h in plaja de turații aprox 1800-2100rpm cand las accelerația sau o accelerez efectiv parca își pierde din putere o fracțiune de secundă,pica in bot…..la soft ii s-a făcut update la reprezentanta și tot la fel face….

am fost cu ea la un mecanic i-a pus testatul și mi-a spus ca nu comunică calculatoarele între ele cum ar trebui,nu a mai pățit nimeni ceva de genu?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 25
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iti multumesc pentru raspuns, este foarte bine elaborat si dovedeste o adanca documentare. Ai perfecta dreptate in majoritatea aspectelor, as vrea sa precizez ca postarile astea sunt mai mult un jurna

Da, nici o alta modificare, doar soft la o firma profesionala. Chiar sunt curios cum ii arata diagnoza mecanicului tau ca masina iese in decor si astfel ii taie puterea 

Asta da mecanic!

Tinand cont doar de ceea ce ai scris (fara prea multe alte detalii) sugestia mea este sa schimbi "mecanicul" :rolleyes: acela care "a pus testatul și mi-a spus ca nu comunică calculatoarele între ele cum ar trebui", iar fara o diagnoza conforma si verificarile corespunzatoare cred ca este greu ca cineva pe forum sa te ajute cu ceva (fara alte informatii concrete \corecte) :wacko:

Link spre post

Da, un cipcirip tuning (moderat si bine facut) poate sa ajute cu "tendinta" spre subturare si la 1.5 dCi Euro6x (dar asta poate sa mai depinda si de "talpa"), insa daca sunt sau nu probleme in injectie poate sa fie alta "discutie".

Editat de Gil26
Link spre post

Și după stage 1 și-a revenit Complet?alte modificări nu s-au făcut?la mecanicul meu îi arată pe diagnoză ca și cum mașina simte ca iese in decor și îi taie puterea fracțiune de secundă…nuj ce să zic…

Editat de Mak
Link spre post

Iar pentru a se face o remapare sau tuning trebuie ca masina sa fie OK, nicio firma profesionala NU se apuca de "treaba" daca masina are probleme. Iar referitor la asta cred ca trebuie tinut cont si de ceea ce a scris \atasat initiatorul pe la inceputul lui Februarie intr-un alt topic:

La 07.02.2024 la 21:43, sabau18 a spus:

Salutare dețin și eu un duster și am făcut o scanare de erori și am găsit următoarele….cel mai tare mă deranjează când parcă ar pica în bot în treapta a 5-6 la 2000-2200rpm,vreo rezolvare?

IMG_6908.jpeg

unde i-am detaliat erorile inclusiv DTC061Bxx care daca a fost citita corect este una destul de grava si am sugerat sa se faca o diagnoza conforma  (preferabil cu un tester dedicat Dacia\Renault) iar @t0rquemada  :thumbsup: a intrebat si cerut mai multe detalii atat despre masina cat si despre problema, repet ca fara acestea este greu ca cineva sa il ajute pe coleg in mod concret.

PS: si sper ca mecanicul care "i-a pus testatul și mi-a spus ca nu comunică calculatoarele între ele cum ar trebui" NU a folosit vreun tester multimarca gen Autocom (ca in poza atasata anterior de coleg).

Editat de Gil26
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...