Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 225
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Un traseu scurt si frumos mai ales iarna pentru cei care sunt in zona Rasnov-Bran.

Vine, viiiiine, plimavala!

Duter curubeu

Posted Images

Superbe pozele. As merge si eu pe acolo. Credeti ca 4X2 s-ar descurca (bineinteles cu niste cauciucuri decente de iarna - nokian wr suv 3)?

Daca faci referire la pozele puse de @Vali Panait... cu 4x2 nu poti merge pe drumul asfaltat catre Cabana Dichiu. Poti, in schimb, merge fara probleme pe drumul pana la Hotel Pestera.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Superbe pozele. As merge si eu pe acolo. Credeti ca 4X2 s-ar descurca (bineinteles cu niste cauciucuri decente de iarna - nokian wr suv 3)?

Daca zici de pozele noastre....eu zic ca nu...mai ales ca in ultima vreme a nins destul de mult la munte...in prima poza suntem opriti cu cateva sute de metri inainte de un loc unde viscolea puternic si erau intepeniti cativa...noi fiind la ''relax'', am decis sa nu ne aventuram si ne-am intors, am ocolit prin Moroeni ajungand cu ceva timp inaintea celor ce se ''agitau'' prin zapada...

Link spre post

Daca zici de pozele noastre....eu zic ca nu...mai ales ca in ultima vreme a nins destul de mult la munte...in prima poza suntem opriti cu cateva sute de metri inainte de un loc unde viscolea puternic si erau intepeniti cativa...noi fiind la ''relax'', am decis sa nu ne aventuram si ne-am intors, am ocolit prin Moroeni ajungand cu ceva timp inaintea celor ce se ''agitau'' prin zapada...

Da, de pozele voastre vorbeam. Oricum suntem cu 3 dustere, 2 - 4X2 si un 4X4 si nu ajungem curand in zona. Cel mai probabil spre sfarsitul lunii februarie, inceputul lunii martie, sa mai prindem zapada. Multumesc mult pentru sfaturi.

Editat de vally007
Link spre post
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...