Sari la conținut

Postări Recomandate

• 8 months later...
  • Răspunsuri 225
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Un traseu scurt si frumos mai ales iarna pentru cei care sunt in zona Rasnov-Bran.

Vine, viiiiine, plimavala!

Duter curubeu

Posted Images

Poze de la intilnirea ' de toamna ' a clubului Dacia din Ungaria, la nord de Budapesta spre granita cu Slovacia:

vineri:

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/201409Diosjeno?authkey=Gv1sRgCP71p_DA7PnOrQE#

simbata

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/2014TaliDiosjenoSzeptember27?authkey=Gv1sRgCIbDj-jJxZyneQ#

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...

Frumos traseu! Am gasit si eu ceva similar prin Chiajna, si m-am plimbat prin zapezi proaspete. Nu am avut inspiratia sa fac pictorial, dar am ramas chiar placut impresionat de masina. Cand am iesit pe asfalt, pe la 30-40 km/h volanul a inceput sa tremure si sa zmuceasca in toate directiile. M-am gandit initial la ceva grav, dar cand m-am uitat la roti, zapada umeda se prinsese pe interiorul jantelor si descentrasera rotile. Am bagat frumos mana prin gauri, am scos zapada si aia a fost... Cam slabe jantele de tabla OEM, acumuleaza multa zapada la interior.. si banuiesc ca si cu noroiul adanc se intampla acelasi lucru.

In alta ordine de idei, aseara cand am plecat de la film, am vazut un Duster argintiu care se invartea de zor in parcare la Brico in Baneasa pe gheata. Se simte cineva cu "musca pe caciula" ? :) am vrut si eu, dar nu m-a lasat "vocea constiintei" de pe scaunul din dreapta...

Link spre post

De revelion am mers intr-un sat la poalele muntilor Vladeasa, unde am avut de urcat pe un drum de tara cu panta de aprox. 15%, prin zapada de 15cm, cam 1 km, pe care nu erau urme ca ar mai fi trecut cineva de cand ninsese. Avand doar cauciucurile all-season cu care a venit masina, am pus lanturi pe toate 4 rotile. Am ramas impresionat cat de usor a urcat, fara pic de efort. Ba chiar am intors masina in varful pantei.

Pe drumul pana acolo (fara lanturi) m-am mai distrat cu sistemul de control tractiune pe zapada - pe auto cu esp on - acceleram maxim, iar masina pleca foarte frumos, atata ca mai clipea becul de esp. Sunt tot mai multumit de masina...

post-2775-0-26185600-1420489616_thumb.jpgpost-2775-0-34602600-1420489623_thumb.jpgpost-2775-0-92484700-1420489628_thumb.jpg

Editat de ambvision
Link spre post

Faine poze. Intrebare: au incaput lanturile intre aripa interioara si anvelopa? Nu deranja ( se atingeau ) la viraj maxim?

La vara neaparat un Rogojel - Statia meteo Virf Vladeasa!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...