Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 225
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Un traseu scurt si frumos mai ales iarna pentru cei care sunt in zona Rasnov-Bran.

Vine, viiiiine, plimavala!

Duter curubeu

Posted Images

Mda... Si mi se pare mie sau deasupra are un plafon de schimb? Ala negru învelit in cartoane prins cu doar 1 chinga...

Ceva îmi spune ca si ala e tăiat cu flexu de pe alta epava...

Primul proprietar, fără accident, full-full, pt pretentiosi...

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu folosesc aplicatia ORUXMAPS pe android si hartile le iau de aici:

http://www.freizeitk...tml#ROU-MKD-MDA

Hartile sunt cele de pe Openstreetmap si au o gramada de drumeaguri, cel putin prin Poiana Rusca pe unde ma plimb eu mai des sunt trecute majoritatea.

Tot pe site-ul acela sunt si hartile pentru device-uri Garmin:

http://freizeitkarte-osm.de/garmin/en/more-countries.html

Editat de emilian_rks
Link spre post

@44CCI: Locus Maps Proin care incarc hartile OSM si hartile militare (1:100k si 1:25k). ... si mai un Garmin 64st, tot asa cu OSM+militare, asta e de back-up ca stiucan crapa prea usor are semnalsi daa il bag in c#$@r, inregistraza track-ul foarte precis... dar sa nu crezi ca se vad toate drumeagurile, adica uneori se vad pe harta dar nu mai exista in realitate, sau uneori vad drumul in realitate dar pe harta nu e marcat,in general apar drumurilre practicabile cu masina :fear: dar cu ce masina le "practici"....de aci incolo, e distractie :hyper:

Editat de kidu79
Link spre post

Multumesc tuturor pt.indicatii, le voi incerca pe toate sa vad care mi se potriveste mai bine!

Totul a plecat de la un traseu pe care il am vedere (si pe care l-as propune ca o parte dintr-o viitoare "campeneasca") si anume coborarea din Strategica la lacul Galbenu si Petrimanu. Pe Google Maps am gasit o portiune marcata altfel si nu stiu daca e drum practicabil pt. Duster sau nu.

post-2555-0-25189600-1453285492_thumb.jpg

Editat de 44CCI
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...