Sari la conținut

Postări Recomandate

Cred ca merita banii, la o adica poate face diferenta dintre "gard / stalp / copac si sosea"

cu siguranta... nu e vorba de cat de 250 EURO plus inca 100 EURO pentru volan in piele - sau e inclus in pachet :twisted::mrgreen::D

la versiunea laureate volanul si schimbatorul sunt imbracate in piele..esp-ul costa

Salutare.

Doresc sa fac o mentiune. Pe site-ul oficial Dacia cat si pe topicul versiunea-de-echipare-laureate-t6.html nu se face metiune ca Laureat are in dotarea standard volan imbracat in piele.

Cum spuneam, diferenta de pret este de 350 Euro (250 EURO pentru ESP plus inca 100 EURO pentru volan in piele). Deci... daca stie cineva cum sta treaba... rog lamuriri :|

Eu cand am facut comanda am platit ESP 150 EUR si Volan in piele 100 EUR, deci ESP de pe site de 250 EUR contine si volanul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Eu am avut o intreaga discutie cu dealerul pentru ca acolo este o greseala. Daca comanzi Esp platesti 250 + 100 volanul. daca comanzi pack piele + esp nu au cum sa-ti dea 2 volane cel putin asa reiese din formularea lor idioata. In final au inteles au sunat unde trebuie si mi-au spus asa:

1. se comanda esp + volan = 350 euro

2. se comanda pack piele = 400 euro + 250 esp

cel putin asa am inteles eu in final.

acum dupa ce am renuntat la pack piele dar am pastrat esp mi-a iesit asa:

15.600 + 250 esp + 100 volan + 50 mp3 = 16.000 euro tva inclus

Daca comandam pack piele peste chestiunea de mai sus aveam 16.400 - 100 volanul care deja exista in pack piele = 16.300 euro

Link spre post
  • 4 weeks later...

Dealerul din Arad mi-a confirmat că opţiunea ASR-ESP (250,- euro) include volanul îmbrăcat în piele, fără a se plăti cei 100,- euro trecuţi iniţial în listele vechi de opţiuni. Ăsta a fost primul lucru comunicat de agentul de vânzări după ce i-am spus că am venit să comand maşina. De fapt, aşa reiese şi din bonul de comandă.

Link spre post

OK, lucrurile functioneaza asa:

- vrei volan din piele? => 100 euro

- vrei ESP? asta include volan piele, deci primesti ESP si volanul pentru 250 euro

- vrei pack piele? primesti tapiterie piele, volan si schimbator din piele pentru 400 euro

- vrei si ESP si piele? te costa odata 250 esp-ul + 300 adica pack piele minus volan care e oricum inclus in ESP.

Are sens?

Link spre post
Are sens dacă îţi confirmă configuratorul de pe site-ul oficial sau un reprezentant oficial. Altfel…multe au un sens…dar nu sunt aplicate în viaţa reală.

De acord cu tine. Poate reusesc sa isi actualizeze cei de la Dacia configuratorul de pe site, altfel multa lume se gandeste de ce ii este "bagat pe gat" volanul imbracat in piele daca nu doreste acest lucru.

Link spre post

Asta e ce mi-a explicat dealerul in momentul cand am facut comanda. Cand am pus si piele a adaugat doar 300 de euro la pret pentru ca aveam deja ESP. De vreme ce au facut proforma pe pretul si configuratia asta, cred ca asa e corect.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...