Sari la conținut

Ai fost la test drive cu Dacia Duster? Scrie aici!

Postări Recomandate

Dupa multe vizite pe paginile de internet cu fel si fel de informatii cu si despre dacia Duster, am ajuns si la un drive test.

Drive test facut la Dacoserv Salaj cu un model 4x2 diesel de 85cp.

Vreau sa spun ca nu am avut parte de nici o surpriza, doar placerea de a merge in jur de 3 kilometrii cu un Duster.

A fost conform asteptarilor desi imi doream sa existe ceva... sa ma dea pe spate!!!

Motorul trage suficient de bine, directia raspunde bine la evitarea unui obstacol imediat sau la schimbarea brusca a directiei de mers. Zgomot in cabina, antifonare acceptabila. Mi-a mai placut ca maroul ala de pe consola centrala, aeratoare, maniere usi interioare si consola frana de mana, este inchis la culoare, spre negru. Ce am vazut pe net nu mi-a placut.

Per total multumit, personal mi-ar fi placut ca macar la varianta de top sa modifice putin interiorul, sa il aduca inspre modelele din brazilia. In viitorul apropiat voi face si eu o comanda, in detrimentul unei masini sh. care este o alternativa viabila de altfel. Atuul Dusterului este rulajul de 0 km si capacitatea motorului care implica niste costuri mai mici. Astept sa apara tichetele. ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 67
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa vreo cateva luni de cautat inlocuitor SH pentru batranul Golf 4 m-am gandit sa ma uit si la o Dacie noua. Cautam un motor pe benzina simplu dar cu ceva cai asa ca am trecut peste Sandero si am aj

Stefanudrea, era doar scoaterea in evidenta a preferintelor aia cu blonda. Ex: Mie mi-e draga Charlize Theron de as lua-o acasa. Zilnic. Ca sa revenim la oile noastre: 1.2 Tce e perfecta asa cum e. Cu

si 4x2 si cu motor de ascutitoare. (tu ai cautat-o, nu m-am putut abtine)

Posted Images

Dupa multe vizite pe paginile de internet cu fel si fel de informatii cu si despre dacia Duster, am ajuns si la un drive test.

Drive test facut la Dacoserv Salaj cu un model 4x2 diesel de 85cp.

Vreau sa spun ca nu am avut parte de nici o surpriza, doar placerea de a merge in jur de 3 kilometrii cu un Duster.

A fost conform asteptarilor desi imi doream sa existe ceva... sa ma dea pe spate!!!

Motorul trage suficient de bine, directia raspunde bine la evitarea unui obstacol imediat sau la schimbarea brusca a directiei de mers. Zgomot in cabina, antifonare acceptabila. Mi-a mai placut ca maroul ala de pe consola centrala, aeratoare, maniere usi interioare si consola frana de mana, este inchis la culoare, spre negru. Ce am vazut pe net nu mi-a placut.

Per total multumit, personal mi-ar fi placut ca macar la varianta de top sa modifice putin interiorul, sa il aduca inspre modelele din brazilia. In viitorul apropiat voi face si eu o comanda, in detrimentul unei masini sh. care este o alternativa viabila de altfel. Atuul Dusterului este rulajul de 0 km si capacitatea motorului care implica niste costuri mai mici. Astept sa apara tichetele. ;)

Dac-ar fi modificat ceva, orice, la ea, ar fi crescut pretul... si asta nu se doreste.

Poate ca dac-ar fi modificat (dat posibilitatea de a alege) un motor mai mare, cred ca cei mai multi ar fi ales acea optiune.

Link spre post
  • 1 year later...

Va salut, sunt nou pe aici asa ca, daca gresesc cu ceva, va rog fiti ingaduitori. :)

Sunt un pasionat de masini, momentan conduc o masina germana de clasa medie (4.75 m lungime), cumparata de noua din Romania in 2004, care a costat cam cat doua Duster. :D

Ieri am cumparat ultimul numar al revistei Top Gear si acolo am citit un articol despre intalnirea nationala a acestui forum , asa am aflat de existenta lui.

Acum vreo doua saptamani, mai mult intamplator am fost la drive-test cu Duster (un coleg de serviciu vrea sa-si ia unul dar nu se pricepe la masini asa ca a vrut sa auda si parerea mea).

Mi-a placut enorm pozitia la volan, vizibilitatea, cat de usor se manevreaza in oras, spatiul interior, spatiul pentru bagaje, etc. Mi-au placut enorm setarile suspensiei, modul cum coopereaza cu denivelarile, comparabil cu masini mult mai scumpe.

Interiorul mi s-a parut extrem de corect raportat la pretul masinii...de fapt cred ca asta este esenta cu care am ramas dupa drive-test: o masina extrem de corecta!

Ce nu mi-a placut: mi s-a parut putin cam submotorizata (era 1.5 dCi 110 CP 4x4), treapta I mi s-a parut incomod de scurta pentru utilizare pe asfalt si in oras, cursa schimbatorului de viteze mi s-a parut cam imprecisa.

Chiar si in aceste conditii, daca as fi putut vinde masina mea, mi-as fi luat un Duster. De cand sunt familist conduc mult mai mult in oras si acest Duster mi s-a parut excelent ca masina de oras de familie care face cumparaturi cat pentru una sau doua saptamani in weekend, care are in permanenta scaunel de copil in masina, samd. Va spun sincer, trecand de la o masina de 4.75 m lungime la asta de 4.30 m, nu am simtit o mare pierdere de spatiu interior, dar am simtit o imbunatatire enorma la manevrabilitate prin oras.

Daca nu era taxa lui Tonta (care la masina mea este vreo 3800 EUR la o valoare de piata de vreo 5000 EUR), mi-as fi vandut masina si as fi luat un Duster, chiar daca motorul mi s-a parut micut...cred ca i-as fi tras un chiptuning dupa ce terminam rodajul si rezolvam si asta...

Revin la revista Top Gear: am citit si testul lor cu Duster in Peru si m-am regasit in totalitate in concluziile lor din ultimele paragrafe...

Link spre post

Poate la 4 x 2 o fi altfel...are cineva rapoartele la cutie la cele doua variante?

Oricum, pe langa masina de familie am mai condus multe alte modele si pot sa va spun cu mana pe inima ca

1) Masina perfecta nu exista

2) O masina de 8 ani vechime si 120.000 km, chiar si marca germana cu prestigiu, este o masina uzata

Link spre post

- cutia de viteze este un fiasco - motorul nu trage bine pentru cei 110 cai, nu se tureaza cum trebuie, esti tot timpul un pic supraturat cu el, viteza a 6-a aste echivaletul vitezei a 5-a de pe orice alt automobil (nu va asteptai sa economisiti combustibilul la viteze de autoband),

Sper ca experienta mea sa fie de folos altora si repet sunt foarte dezamagit deoarece chiar imi doream enorm masina.

Am efectuat al 2-lea drum de peste 3000 km pe autostrazile Europei. Infirm tot ce ai declartat despre cutia de viteze si mai ales despre vitezele 5 si 6. Este o placere sa conduci cu 130-150 km/h si sa profiti de ' jocul 5-6 ' la depasiri. Nu stiu unde ai condus, cit ai condus in timp si spatiu cu ocazia testului. Parerile tale sunt subiective si rau intentionate dupa parerea mea si nu folosesc de loc altora in ciuda ' dezamagirii ' tale..

Ar fi bine, pe viitor, parerile sa fie sustinute si cu materiale foto-video daca este posibil pentru a exclude posturi inchipuite sau prefacute cum este, dupa parerea mea, al tau.

2012

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/Vakacio2012?authkey=Gv1sRgCPuCpr7WxNSKUg#

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/WurmKogel21082012?authkey=Gv1sRgCP_G1PWn17ewEQ#

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/AlmBergFestHochOetzAquadomeLangenfeld?authkey=Gv1sRgCMrf767VuK_cjAE#

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/20082012TimmelsjochMoosItaly?authkey=Gv1sRgCKGDtrqRmLHPpQE#

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/WurmKogel21082012?authkey=Gv1sRgCP_G1PWn17ewEQ#

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/TiefenbachRettenbachGletscher?authkey=Gv1sRgCOvS_qiQl7umbw#

2013

https://picasaweb.google.com/104607859853492036836/201302HajduszoboszloSolden?authkey=Gv1sRgCJSr6celpYOLVg#

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...