Sari la conținut

In asteptarea lui ....Journey

Postări Recomandate

Păi nu e o noutate, încă de la apariția HJD(12/2017-), funcția de calcul carburant consumat e scoasă din softul TdB-ului.

Problema e că fără informație carburant consumat e mai greu să corelezi datele din eco2 drive cu, consumul la pompă.

Referitor la keyless, e cu plus securitate sau cu minus confort, fiind știute hibele sistemului.

• Like 3
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Păi nu e o noutate, încă de la apariția HJD(12/2017-), funcția de calcul carburant consumat e scoasă din softul TdB-ului. Problema e că fără informație carburant consumat e mai greu să corelezi d

Așteptarea lui Journey a luat sfârșit  ! Am ridicat mașina azi dimineață. 

Pe autostrada

Posted Images

Va salut din nou !

Zilele acestea trebuie sa merg cu Dusterul ptr inmatriculare . Eu am facut programare online la SPCRPCIV , la sectiunea inmatriculare vehicul neinmatriculat in Romania.

Am aplicat corect ? 

Ptr ca un amic care a inmatriculat destul de recent un Stepway nou , mi-a zis ca nu e ok cum am facut si ca trebuia la "transcriere vehicul inmatriculat in Romania".

Stie cineva care este varianta corecta ? 

Oricum , luni merg la ghiseu si intreb...

Multumesc !

Link spre post

wtf, la o mie km?? Nu e motocicleta. Nu arunca banii, nu e necesar si nu se justifica.

Dac-ar fi recomadat producatorul asta si-ar fi scris in manual, era altceva. Asa, e ca si cum ai schimba disstributia la zece mii. De-gea-ba. 

Dar, evident, daca-ti da pace sufleteasca sa faci asta, da-i bataie! Sunt banii tai

Editat de waaargasm
Link spre post

din contra, (daca nu il faci in regie proprie)referitor la garantie poti sa il faci la fiecare 500 km cei de la dacia se vor bucura :), cit  despre efect este ca apa sfintita nu iti face nici rau dar nici bine ,asa ca tu decizi ! la fiecare 10000 e mai mult decit ok .

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...