Sari la conținut

Duster 2022 Journey+ 150 4WD

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut din nou! Tocmai ce am revenit dintr-o scurta vacanta in care am avut ocazia sa ma obisnuiesc mai bine cu masina. Am depasit 1800 km si imi place din ce in ce mai mult sa o conduc. M-am invatat c

Pentru ca in curand se va face un an de cand ma dau cu Portocala Turbata, mi s-a parut momentul potrivit sa postez o statistica pentru pasionati.  Si avem asa: RCA pe un an B8, "decat" 1022 lei, CAS

Topic update: pentru aniversarea de doi ani a Portocalei, m-am gandit sa va prezint din nou niste statistici pentru pasionati. RCA pe un an, 974.21 lei, mai ieftin decat anul trecut dar la un alt as

Posted Images

La 27.03.2024 la 22:03, DannyMC a spus:

....

Scaunele, chestia care mi s-a parut cel mai aiurea dupa ce am luat masina si imi amintesc ca la primul drum lung ma durea groaznic genunchiul drept si spatarul scaunului parea ca in loc sa ma sustina ma impunge... Din fericire ne-am impacat ....

Salut,

cum ai reusit sa te impaci cu scanul si durerea de genunchi ? Ai un sfat ?
Mie imi vine sa demontez suportul acela de la picorul stang (daca se poate) ca e fix cat as avea nevoie sa stau bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@vsebas Dupa prima luna sezutul si spatarul s-au mai inmuiat, asta legat de durerea de spate. Pentru genunchi,(la mine problema era la cel drept) scaunul in spate cat sa mai pot apasa corect ambreiajul si jos de tot. Mi-am schimbat si felul in care apas pe pedale, inainte tineam calcaiul intre pedale spre cea de accelaratie, acum il tin sub pedala de frana si acceleratia o calc doar cu varful pantofului. 

Link spre post
  • 4 weeks later...
La 02.06.2024 la 16:39, DannyMC a spus:

Cu siguranta o sa mai pun poze, mai ales ca urmeaza un concediu destul de curand . B-)

Asa cum am promis in postarea de mai sus, cateva fotografii din plimbarea de sapatamana asta:

DSC_7466.jpg

DSC_7476.jpg

IMG_20240627_134454548_HDR.jpg

IMG_20240627_161208969_HDR.jpg

IMG_20240627_162712265.jpg

IMG_20240627_185532873_HDR.jpg

IMG_20240627_185620924_HDR.jpg

IMG_20240627_185725564_HDR.jpg

DSC_7491.jpg

IMG_20240626_144328647.jpg

P9920401.jpg

P9920403.jpg

P9920414.jpg

P9920400.JPG

P9920408.JPG

P9920412.JPG

P9920415.JPG

P9920417.JPG

Dar pentru ca shit happens si prea multa distractie nu poate ramane nepedepsita (glumesc desigur), la intoarcere pe A1, undeva inainte Ciorogarla am fost lovit de un obiect desprins cel mai probabil de pe camioanele pe care tocmai le depaseam... Din pacate nu mi-am dat seama de la care a provenit obiectul, am vazut doar o miscare in oglinda din dreapta si apoi bang.

Pot doar sa ma bucur ca nu m-a lovit mai devreme sau ca nu a lovit mai sus, pentru ca pe bancheta din spate era fiul meu. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca lovea geamul spate dreapta...

IMG_20240628_143205903.jpg

IMG_20240628_144258911.jpg

Editat de DannyMC
  • Like 1
  • Trist 1
Link spre post

@DannyMC, am stat in cumpana daca dau "Like" sau "Trist" postului tau, am ales prima varianta, adica partea plina a paharului sau sticlei de bere (buna \savuroasa  intr-un moment si peisaj frumos), pana la urma asta conteaza. Si eu am "luat" pietricele si chiar pietre, am reparat de cateva ori parbrizul apoi l-am schimbat, acum am vreo doua crapaturi mai mici si in asta, dar "obiecte zburatoare neidentificate" din astea nu l-au lovit pe Van Diesel pana acum, insa se pare ca soselele mioritice sunt din ce in ce mai periculoase, nu avem doar bizoni acum sunt si "proiectile" d'astea din pacate :( .

Link spre post

Nasol.stiu cat de nasol e sa vezi o lovitura pe frumusetea aia(chiar daca e mica zona afectata).ma gandesc cum ar fi sa fie un motoclist lovit .noi nu prea avem mult fier sa ne protejeze..

Bafta si asta sa fie singurul incindent al portocalei

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...