Sari la conținut

Probleme indicator consum

Postări Recomandate

Nu am avut pana la acum aceasta problema. Am facut prima revizie caci am 1 an de cand am masina. Autonomia corespunde. Circul acelasi numar de km ca inaite. Benzina nu se pierde. Dar cum spuneam, dupa ce fac plinul, nu-mi mai afiseaza pe CB acelasi nr de km pe care ii pot parcurge ca inainte. Imi afiseaza ca mai pot circula maxim 390 km cu rezervorul plin ochi, insa dupa aproximativ 300 km , dispare prima linie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 393
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Defapt ai făcut ceva, ai consumat din carburantul din rezervor - suficient cât să facă recalibrarea singur.

Eu la toate masinile detinute in peste 33 de ani am alimentat pana la primul “click” al pompei si nu am vazut “becul rosu”, lucru valabil si la masina actuala: alimentare pana la primul click si cand

Dacă în loc de L/100km ai km/L atunci: a) cineva s-a jucat aiurea b) mașina e de afară, dintr-o tară cu km/L - cam greu e teritoriul european   Se rezolvă din diagnoză.

Posted Images

Ah, OK, deci ai fost la revizie la reprezentanta - ITP e la 2 ani si se face la orice centru de testare acreditat RAR pt ITP, eu de-asta am fost confuzat de prima fraza.

Paaai - atunci vad si eu o posibilitate (cum ai scris si tu dealtfel) ca cei din service sa fi aplicat ceva update de software. Altfel nu s-ar explica comportamentul schimbat fata de exploatarea de cca 1 an... In mod normal trebuia sa fi fost anuntat / consultat ma gandesc inainte de un eventual update de soft.

Ai putea sa ii suni pe respectivii ca sa elimini aceasta banuiala?

Link spre post

Ai TdB cu OCS(countdown până la revizie)? Dacă da, Dorel a resetat tot nu doar intervalul de revizie sau (plauzibil) ai avut erori pe TdB și când le-a șters cu CLiPul a ras și datele din CB.

TdB=Tablou de bord

OCS=oil control sistem

CB=computer de bord

Link spre post

Nu am OCS. Stiam ca este numai la diesel. In orice caz mie nu mi-a aparaut niciodata acel martor care sa imi precizeze ca ar trebui sa schimb uleiul. Am facut revizia la 16000 km. Cu 4000 km inainte. Acum mai nou, imi intra mereu ABS in aceleasi conditii de accelerare la virare stanga si dreapta. Azi am observat. Si intra destul de des. Precizez ca nu accelerez peste 2200 Rpm

Link spre post

Incepe sa sune ciudat, cuplat cu celelalte observatii ale tale (legate de revenirea volanului la viraje).

Ai vorbit cu indivizii sa ii intrebi daca ti-au facut update de soft? Banui ca tre sa fi completat ceva "hartii la dosar" daca au facut asta, nu stiu ce procese au la capitolul asta...

BTW, revizia banui ca ai facut-o in RO?

Link spre post

Păi nici eu nu am martor dedicat OCS dar, în anumite condiții, intervalul de revizie nu scade constant ci mai repede* fiind influențat de OCS.

*în vara pe parcursul a 2 zile și 60km a scăzut intervalul de service cu 400km!, trafic de București

Link spre post
  • Mak changed the title to Probleme indicator consum
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...