Sari la conținut

Duster facelift 2021

Postări Recomandate

Da. Se platesc practic reviziile anuale, doar ca ti se ofera "posibilitatea" sa le platesti in rate. Adica daca alegi pachetul cu rate ti se adauga suma totala a reviziilor si apoi se calculeaza ratele. La mine a fost undeva la 5800 lei. Daca imparti ar veni cam 1170 lei/an dar calculand la ratele generale se mai aduga cam 98 lei /luna.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut. De vineri am intrat in posesia dusterului, 1.5dci, 4wd, dupa cca 2 luni jumatate de asteptare. Dupa primii 500 de km sunt foarte multumit de masina. Este silentioasa, trage foarte bine, mult ma

aoleu, ulei si filtre la 26718 km ?:(   eu n-am sarit de 10k la niciun schim. ba chiar la ultimul la 8800

Ideea e alta, mașina nouă are garanție, garanție condiționată de efectuarea reviziei (lor) la o reprezentanță agreata Dacia (dacă e doar un service agreat RAR dar neagreat Dacia e egal cu zero, pierzi

Posted Images

Legat de pretul de manopera, cei din reprezentante au preturi uriase. Cazul meu concret, masina din 2018, iesita din garantia standard de 3 ani. Anul acesta trebuia sa schimb si distributia si am zis sa cumulez cu schimbul normal de filtre si ulei, urma sa plec si in concediu. Am zis sa incerc la reprezentanta, fiind vorba de distributie. Pret total distributie si schimburi oferit de reprezentanta - 4200 lei. Pret oferit de un service multimarca cu factura, deviz si garantie - 2600 lei. Si in pretul asta am inclus si schimb de placute de frana. Piesele fiind aceleasi, de origine.

Nu regret nici o clipa ca nu am optat pentru garantia extinsa de 5 ani.

Link spre post

Ideea e alta, mașina nouă are garanție, garanție condiționată de efectuarea reviziei (lor) la o reprezentanță agreata Dacia (dacă e doar un service agreat RAR dar neagreat Dacia e egal cu zero, pierzi garanția) pentru mine e de neînțeles cum renunță unii de bună voie la garanție.

Dacă revizia e scumpă, probabil o problemă ce duce la înlocuirea  servodirecției, un calculator de adblue sau un HFM(calculatorul de keyless) vor fi daună totală

Revizie, în accepțiunea Dacia = schimb ulei, filtrul de ulei, filtru de aer și motorină(dacă e cazul), atât

Filtrul de habitaclu se poate schimba separat, plăcutele și discurile la fel

• Like 3
Link spre post

Da ,sa ne intelegem nu intentionez sa renunt la garantie din cauza pretului la intretinere ,primul criteriu este modul in care se face intretinerea !! Masina am cumparat-o cu plata integrala pe loc si plecat cu masina din showrom....nu partea financiara este problema (cu toate ca consider ca e scumpa intretinerea ). 

Am intrebat ce ulei au folosit la schimbul de ulei motor nu a stiut aia sa imi zica, filtrul de habitaclu ati vazut cum arata filtrul de habitaclu montat !? (am pus o poza!!!), filtrul de aer nu l au schimbat desi arata spre negru ,saiba de la busonul de ulei nu au schimbat-o (nu intrebati de unde stiu),iar la filtrul de ulei imi pare rau ca nu am facut poza ,proeminentele acelea in zig-zag un rind era impins inauntru.....pai la bani astia ma scuzati ! Cum am mai spus eu fac treaba mai buna cu siguranta .....in paranteza adblue nu am ,keyless nu am (si ma bucur,nu am cablu la busonul de rezervor).

Numai bine!

• Like 1
  • Trist 1
Link spre post

sarbatori cu bucurie

la tine pare o problema a service-ului unde mergi si nu a marcii/masinii.

referitor la pretul intretinerii - e scumpa in raport cu ce?

Link spre post
  • 6 months later...

Revizie de 2 ani , Duster 1.5 dci cu adblue, efectuata astazi la Serus Chiajna, km 13600:

-schimb ulei Elf  -6 litri

-filtru ulei

-filtru combustibil

-filtru aer 

-filtru habitaclu

Cost total 1180 lei

Pentru garantie - cheder fata stg+dr -ciupite la deschiderea usiilor-astept raspuns .

• Like 1
Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...