Sari la conținut

Auras

Members
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Auras

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

 • Gen:
  Masculin
 • Oraș:
  Craiova
 • Stare:
  Viitor posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 1. Achizitie Noul Duster 2018

  @teodormircea - "DUSTER PRESTIGE 1.5 DCI 110 4WD BEIGE DUNE HNP, PACK PIELE, PACHET HARTI, BLIND SPOT WARNING" si la exterior : bullbar, bandouri, aparatori aripi si portbagaj, trepte. Ciudat cum am termenul asta de livrare asa mare. Si mi l-au confirmat de 2 ori.
 2. Achizitie Noul Duster 2018

  Pe 17 Aprilie am platit avansul, data de livrare primita - 19.07.2018. Nu stiu daca atunci iau masina efectv sau atunci ajunge la ei si se apuca sa monteze optionalele. Ca banuiesc ca si aia mai dureaza.
 3. Achizitie Noul Duster 2018

  Salutare, Eu am primit o reducere de 500 euro la Prestige cu optiuni in plus, chiar apare pe bonul de comanda ca "Reducere comerciala vehicul". Asta a fost din start, fara ca eu sa cer nimic explicit. Ce m-a nemultumit pe mine a fost alceva, lipsa de pregatire tehnica a reprezentantului de vanzari, efectiv am stiut mai multe despre masina decat el si la unele intrebari a zis ca nu stie. Si au fost multe intrebari la care nu a stiut. Si am vazut si eu lipsa de interes si ignoranta la reprezentantul de la finantari care m-a judecat din start dupa haine (eram in haine sport), dar cand s-a ajuns la informatia de venit s-a schimbat radical si brusc a devenit mai binevoitor. Si-a dat seama ca, posibilitatea de a deveni client era mult mai mare.
 4. Achizitie Noul Duster 2018

  Salutare, Am achitat si eu avansul pentru "DUSTER PRESTIGE 1.5 DCI 110 4WD BEIGE DUNE HNP, PACK PIELE, PACHET HARTI, BLIND SPOT WARNING" si cam toate optiunile la exterior (bullbar, bandouri, aparatori aripi si portbagaj, treapta), timp estimat de livrare mijlocul lui Iulie. Acum ma cam gandesc ca ar fi prins bine si "multi-view", insa mi s-a spus ca nu merge din cauza bullbar-ului. Dintre cele 2 care ziceti ca ar fi intr-adevar util?
×