Sari la conținut

Regenerare filtre particule Duster

Postări Recomandate

E ok asta? Daca omul a luat copy/paste de pe un alt site si nici nu si-a pus problema cum a postat?

Eu cred ca este acelasi utilizator cu primul post numai ca si-a pierdut coordonatele pentru forum ! Totusi nu a mai intrat de aprox un an.

Aceasta era o informatie ok pt utilizatorii forumului (mai ales pt cei cu masina iesita din garantie) pt ca la dealeri este un pret destul de piperat aceasta operatiune de curatare a filtrelor de particule

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 34
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Uita-l! 95.000 km, nici nu stiu ca exista.

Infundarea filtrului de particule depinde de multi factori (calitate combustibil, stil condus, tipul drumurilor parcurse preponderent: urban/ extraurban, durata curselor, uleiul folosit, starea tehnic

Spre 100.000 km mixt. No problem. Insesizabil.

• 4 years later...

Cei cu Dustere mai vechi Diesel, cum stati cum FAP/DPF-ul? I-a cazut cuiva pana acum, daca da la cati kilometri si cat costa unul nou original nu after-market?

Link spre post

Putin sub 90.000, zilnic traseu nu foarte lung prin Bucuresti iar in weekend plimbarica cateodata prin afara deci drum intins si are ocazia sa-si faca regenerarea. 

Aseara de exemplu am facut un drum mai lung prin Bucuresti, aproximativ 11-12 km si spre destinatie intrase regenerarea, lucru pe care eu il sesizez destul de usor: la relanti turatia masinii este mai mare iar in accelerare sau chiar si la viteza constanta are niste mici "sughituri". Am facut un detour ca sa-si termine regenerarea, cred ca m-am mai fatait vreo 3 km pe o bucata de drum liber unde am incercat sa pastrez viteza constanta si turatia pe la 3000-3500(nu spun ca asa trebuie insa asta fac de obicei cand intra regenerarea si no problems so far).

Link spre post
  • 1 month later...

Buna ziua tuturor.

Cine ma poate lamuri ce inseamna regenerare filtru de particule?

In carte apare pe langa busonul de motorina unul pentru adblue, pe masina nu este.

Saptamana trecuta dupa ce am urcat dealul Copoului din Iasi am oprit masina si cand m-am dat jos, panica generala.

Un miros de incins, da rau de tot venea de sub masina. M-am bagat imediat sub ea si am constatat ca toba de la mijloc radia caldura excesiv, de acolo venind mirosul.

La bord nu mi-a aratat nimic..

Si nici n-am forjat-o la deal.

Intrebarea mea este daca nu isi face automat ceva gen curatire...de asta s-a incins asa?

Am 3500 km la bord jumate afara jumate in oras.

Minutul ala de ralanti nu i-am acordat doar veneam dintr-un cartier in altul , nu dintre orase...

In alta ordine de idei postez acusi in accesorii cum arata kitul Adventure pe culoarea gris comete...

Multumesc anticipat pentru cine ma poate lamuri cum e cu dpf  -ul asta la dci-urile noi...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...