Sari la conținut

probleme vopsea duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vopseaua originala, din fabrica, e buna, maimutele de la reprezentante nu sunt in stare sa revopseasca.

100% e de la lichidul de parbriz. Nu mai folosi mizerii ieftine luate din supermarket-uri si ia-ti lichidul de la statiile peco, cel de la OMV de exemplu e foarte bun. Sunt mai scumpe dar mult mai de

azi am fost in service sa schimb un deflector aer care se afla in partea de los a radiatorului sa spart in urma unui inpact cu un ciine cu aceasta ocazie am observa o problema la aripa din spate sari

Posted Images

Ceara se aplica in interiorul usilor ,capotelor ,intre aripa si dublura , in interiorul pragurilor ,cum se baga pe vremuri ulei ars la daciile vechi

ceara se aplica cu un pistol special

http://www.ivek.ro/c...esional-5071124

Ceara face o pelicula care protejaza tabla, dar cel mai important lucru e ca nu lasa sa stea apa un interiorul usilor ,apa provenita din condens de exemplu.

Editat de florin77
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ceara se aplica in interiorul usilor ,capotelor ,intre aripa si dublura , in interiorul pragurilor ,cum se baga pe vremuri ulei ars la daciile vechi

ceara se aplica cu un pistol special

http://www.ivek.ro/c...esional-5071124

Ceara face o pelicula care protejaza tabla, dar cel mai important lucru e ca nu lasa sa stea apa un interiorul usilor ,apa provenita din condens de exemplu.

Chiar m-am uitat astazi la al meu duster. E cam uns peste tot pe unde spui tu. La capota prin gauri are un fel de vaselina neagra prin toate gaurile, te murdaresti pe maini daca dai de ea de nu-i adevarat. Cam asa arata si pe sub ea. Cred ca s-au ocupat baietii la fabrica de aceste detalii.

Link spre post

Salut

E clar ca problema ta cu exfolierea vine de la proasta pregatire a capotei, cum e la fel de clar ca exfolierea a aparut mai de mult. Dupa parerea mea primele semne au aparut cu cateva luni in urma si nu inteleg de ce ai stat sa expire garantia

Editat de florin77
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...