Sari la conținut

probleme vopsea duster

Postări Recomandate

• 10 months later...
  • Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vopseaua originala, din fabrica, e buna, maimutele de la reprezentante nu sunt in stare sa revopseasca.

100% e de la lichidul de parbriz. Nu mai folosi mizerii ieftine luate din supermarket-uri si ia-ti lichidul de la statiile peco, cel de la OMV de exemplu e foarte bun. Sunt mai scumpe dar mult mai de

azi am fost in service sa schimb un deflector aer care se afla in partea de los a radiatorului sa spart in urma unui inpact cu un ciine cu aceasta ocazie am observa o problema la aripa din spate sari

Posted Images

Salutare, se repara pe garantie crapaturile aparute in canalul acela de pe plafon,cel de deasupra gemuletului din spate...sau mai clar,canalul acela de la baza suportului de plastic in care intra barile longitudinale.Si apropo sa stiu si eu,cum functioneaza chestiunea cu vocea clientului?

PS:De ce crapa vopseaua in acel loc?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Daca tot am programare la revizie luna viitoare si am mai gasit si intmplator acele crapaturi in vopsea,i-am facut la msina o inspectie ochiometrica generala sa vad cum se prezinta dupa 2 ani de zile:

1.Evacuarea mega ruginita,dar cred ca mai rezista vreo 2 ani.

2.Suportul rotii de rezerva plin cu puncte de rugina ,in special la imbinarile cu sudura.

Deci din astea doua chestiuni,se rezolva ceva pe garantie?Si apropo de suportul rotii de rezerva,se poate da jos complect?Ma gandesc sa-mi fac unul din inox sa scap definitiv de problema asta.

Link spre post

Salutare, legat de vopsea.. la mine in dreptul suportului spate  de la barele longitudinale se vad niturile si niste mici gaurele in vopsea.Ce se vede maro este mizerie nu este rugina dar de sub punctele alea mici umflate parca te astepti sa iasa rugina, masina iunie 2017.

La voi este la fel?

IMG_20180312_085752.jpg

IMG_20180312_085805.jpg

IMG_20180312_085817.jpg

IMG_20180312_085845.jpg

Link spre post

Acolo ar trebui sa fie pe toata lungimea acelui canal 6 puncte de sudura,peste care un bou de Dorel necalificat a dat mastic cu pensula si l-a finisat cu degetul!In mod normal acel mastic crapa,dar totusi ar trebui sa arate mai bine lucrarea lui Dorel fata din ce vad eu in pozele tale!!!

Editat de 22DCI
Link spre post

Probabil ultima serie de PH2 a fost facuta cu ce a mairamas prin sectie :)) uite de asta comentez mereu contra lor si mereu aud ''pai la banii astia ce cumperi'' faptul ca cineva nu isi face treaba corect nu se justifica in pretul de achizitie.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...