Sari la conținut

Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 165
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am schimbat lama stergatorului original de pe spate cu una "de firma" de la kaufland. Lungimea lamei stergatorului original e de 30cm, am pus de 38 cm.(cred ca mergea la limita de 40cm - am masur

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in primavara lui 2013. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva F

[scuze de offtopic] Spun asta fiind bucureștean 100% și fără intenția de a jigni pe cineva: în Transilvania oamenii sunt în general mult mai civilizați și de calitate decât în București.

Posted Images

Eu am avut 65/55 si stergeau super, iar triunghiul disparuse. Mai nou, cel de pe dreapta s-a stricat si am inlocuit cu unul din cele stoc (50/50 la masina din noiembrie 2013) aflate in portbagaj. La 65/55 se suprapun, dar nu se lovesc la miscare, deci nu m-a interesat aspectul asta si sterg mult mai mult din parbriz ceea ce este un avantaj evident.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De la Kaufland, marca lor proprie, sa nu ca luati ca aruncati banii... Am luat eu si nu sterg deloc cum trebuie, lasa urma si sunt zgomotose... Pacat ca le-am aruncat pe cele originale. Am vazut aici ca cineva a fost multumit de ele dar cred ca doar a avut noroc :)

Link spre post

Nu sunt un fan al produselor Bosch, dar stergatoarele sunt ireprosabile in comparatie cu ce am avut pana acuma. Am avut chiar si de la Selgros ceva scump dar tot nu stergeau bine. Pe la mijlocul parbrizului ramanea nesters. Cele Bosch au 10 luni aproape si sterg perfect. Nu fac nici un fel de zgomot pe parbriz.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...