Sari la conținut

Gpl Dacia Duster 1.6 (h4m-d7)

Postări Recomandate

Va salut!

Sunt posesor de duster 1.6 4x4 an 2017 cu motor H4M D7 si intentionez sa montez sistem GPL. Este al 2lea duster cu acelasi tip de motor pe care il detin, ambele functioneaza ft bine pe benzina, consum identic 10/100 indiferent urban sau extra. Masina e condusa in regim normal, schimbat vitezele pana in 3000 rpm iar viteza maxima este cea permisa de lege in functie de drum, deci mai mult de 130 km/h. Este o masina pentru persoane care nu au pretentii la performante.

Am facut o cercetare de piata, am sunat la mai multe firme ce instaleaza GPL in Bucuresti si am primit diferite variante:

unii recomanda Tomasetto, unii Landi Renzo, unii cu protector supape FLASHLUBe, unii fara protector insa cu reglaj ca la turatii inalte sa combine  automat GPL ul cu benzina pentru a proteja chiuloasa/supapele sau ce se arde mai tare cand e in turatie mare. Altii mi-au spus ca nu instaleaza GPL tocmai pentru ca intr-un an de zile omoara motoru. Alcineva mi-a sugerat instalarea unui sistem de lubrifiere separat care costa in jur de 2000 lei care ar proteja 100% morotul. Protectorul de supape cica e egal cu zero pentru ca la turatii mari nu mai face nicio treaba.

Ideea e ca as vrea sa stiu cum mai sunteti voi, cei care aveti montate sistemele de GPL, cum functioneaza motoarele, daca ati avut probleme si ce modele, reglaje aveti facute.

Multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor,  După ce am citit tot ce am găsit pe internet, am ascultat sfaturile a diverși profesioniști care au instalat mii de instalații gpl, am decis să îmi asum un risc(calculat, zic e

Asadar vei merge cu 100 max pentru a nu distruge motorul..

E vorba despre motorul de Nissan. Motorul k4m e cel făcut de Renault. Știm, cu toții, că merge bine pe gaz. 

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...