Sari la conținut

Merita extensia de garantie la 5 ani?

Postări Recomandate

Acum 8 ore, t0rquemada a spus:

Nu ai ce nuanța, se ia Carnetul de Garanție și se citește

Salut! Apreciez competențele tale tehnice și în general intervențiile tale. Însă consider că ai o problemă la partea de comunicare. Să mă explic:

Dacă binevoiești te rog să revezi prima pagină a topicului cu garanția extinsă a lui foxbat și mai exact răspunsul tău la sfârșitul căruia ai pus si sursa. 

Acum te rog să încerci să citești titlul topicului și partea citată de mine din răspunsul tău prin ochii unui cititor average (like me) care nu are nici pe departe cunoștințele tale despre universul Dacia.

Te rog să mă crezi că rezultă faptul că garanția extinsă aduce cu ea tractare gratuită.

Prin prisma coincidenței că eu tocmai am făcut garanția extinsă săptămâna aceasta am simțit nevoia să "nuanțez". Poate nepotrivit termen dar cu siguranță o foarte proastă idee din partea mea. 

Răspunsul tău prompt în care (îmi) spui că "nu este nimic de nuanțat" mă face să regret intervenția mea bine intenționată și mă siderează. 

Nu ți-aș fi scris acest mesaj însă chiar vreau să te rog ceva. Și am nevoie de ajutorul tău în calitate de moderator și implicit cunoscător al opțiunilor din meniu ale acestui forum accesibile membrilor. Deși am citit pagina regulamentului (da, am văzut că nu se citează ultimul mesaj) și am navigat prin optiunile meniului nu găsesc nicăieri vreo referire la posibilitatea ștergerii contului. Probabil ea există undeva dar eu 'as average guy'  nu o găsesc. 

Te rog spune-mi cum aș putea să-mi șterg contul/profilul. Mulțumesc!

P.S. am scris asta într-un mesaj privat dar la trimitere scria că utilizatorul t0rqemada nu poate primi.

PPS. vă rog de asemenea să ștergeți această postare întrucât nu vreau să poluez topicul lui foxbat cu aberațiile mele.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna ziua,chiar daca nu am Duster,am Lodgy diesel,iti spun ca din punctul meu de vedere merita Extenso. Eu am avut si am folosit-o. Am schimbat pompa de injectie, compresor de AC,ceasurile de bord, se

salut. da mi voie sa te rog sa te mai gandesti. stiu ca pe aici sunt multe "neintelegeri" si ca oamenii nu sunt buni la toate ( de la exprimare politicoasa pana la expertiza tehnica ) si am

Tare asta.. Ne povestești despre cum le-ai dat ălora de la Yamaha cu carnetul de garanție în cap, după care e nevoie ca cineva să-ți aducă aminte că la mașină ai carnet de garanție

Dacă din asta

CE SERVICII INCLUDE DACIA EXTENSO?
...
Serviciul Dacia Asistență pentru intervenții acoperite de contract (depanare pe loc sau tractare la cel mai apropiat reparator autorizat Dacia și efectuarea intervențiilor necesare).

și asta

GRATUITATEA INTERVENTIILOR DACIA ASISTENȚA
Prestările de servicii de asistenţă gratuite sunt realizate exclusiv de serviciul Dacia Asistentă.
Gratuitatea pentru o interventie efectuată de Dacia Asistentă la un autovehicul Dacia este aplicabilă numai dacă incidentul care a generat pana imobilizantă este acoperit de Garantia comercială DACIA conform prevederilor din Carnetul de Garanţie Dacia
; în acest caz, clientul trebuie să prezinte echipei Dacia Asistentă următoarele documente: Carnetul de Garanţie Dacia, Fişa de Întreţinere şi Garanţie , certificatul de înmatriculare al autovehiculului şi actul de identitate. Remorcarea acoperită de garanţie se va efectua până la cel mai apropiat atelier autorizat DACIA.

tu ai înțeles asta : Te rog să mă crezi că rezultă faptul că garanția extinsă aduce cu ea tractare gratuită. ,

atunci cred că ai semnat Contractul Prestări servicii ''DACIA EXTENSO" fără să-l citești - (sper că nu mă scoți pe mine vinovat că te-am dus cu forța la reprezentanță)

Fiecare poate interpreta cum vrea acele documente(Carnet de Garanție, Contract Prestări Servicii Dacia Extenso ), contează însă cum le vede/interpretează Dacia, părerea mea e irelevantă (eu am avut Extenso bonus la achiziția mașinii).

Exemple:

- moare bateria, chemi asistența, inițial ești bun de plată , dar apoi descoperi că ai bateria acoperită de OTS, ghinion pentru Dacia trebuie să-ți schimbe bateria și intervenția e gratis.

- moare bateria, chemi asistența, se constată că e din vina (faruri uitate aprinse, etc) ta ești bun de plată.

Vezi punctul 20 din Regulament.

P.S Inbox-ul meu este plin din cauză de quota (atașamente)

Link spre post
acum 1 oră, Kris a spus:

PPS. vă rog de asemenea să ștergeți această postare întrucât nu vreau să poluez topicul lui foxbat cu aberațiile mele.

salut.

da mi voie sa te rog sa te mai gandesti.

stiu ca pe aici sunt multe "neintelegeri" si ca oamenii nu sunt buni la toate ( de la exprimare politicoasa pana la expertiza tehnica ) si am trecut si eu prim cateva "lupte".

parerea mea este ca poti sa lasi contul activ si doar sa "privesti". e destul" grau"chiar daca "neghina-i mare".

moderatorul de care zici cred ca i plin si el de nervi cu aceleasi intrebari si aceleasi probleme, nimeni nu citeste manualul sau nu are minima decenta de a se informa ( pana si eu am cazut in asta uitant de caietul de garantie), bine ca mai are vreme sa raspunda.

forumul este copy-paste din lumea de zi cu zi..deunazi am facut 1000 km in Romania. dupa ce ani de zile nu mai mersesem.

dau slava Domnului ca m-am intors intreg si eu si masina.. ce am vazut pe sosele te face sa ti pui mainile in cap. greseli facem toti dar nesimititi si inconstienti si criminali cu premeditare ..nu

BG e la ani lumina ( fac anual peste 25k doar in Bg) la calitate trafic.

my 2 cents, ca sa zic asa.

respect!

Link spre post

Tare asta.. Ne povestești despre cum le-ai dat ălora de la Yamaha cu carnetul de garanție în cap, după care e nevoie ca cineva să-ți aducă aminte că la mașină ai carnet de garanție:))

Link spre post
  • 2 years later...
  • 5 months later...

Ca să nu mai pierdeți timpul și voi cu sesizări la Dacia, să știți că dacă vă dispare garanția extinsă din noua platformă myDacia, ea există totuși în sistemul lor, doar că noua platformă myDacia este în mentenanță până la 1 septembrie și abia după acea dată se va rezolva această anomalie.

La mine apărea garanția extinsă în vechea platformă, de plictiseală am intrat acum câteva zile pe platformă și am constatat că pe platforma nouă nu mai apare, așa că mi-am scanat toate hârtiile de achiziție și le-am trimis prin email la Vocea Clientului, după care m-au sunat și mi-au comunicat cele de mai sus.

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...