Sari la conținut

Limitare acceleratie 1.5 dCI

Postări Recomandate

• 2 years later...
  • Răspunsuri 73
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1.5 dci 4x4. da in nas inca de noua. undeva la 2000 - 2100rpm, doar in treapta a 5 a, are un moment, din cand in cand, in care taie pentru o fractiune de secunda gazul. Se intampla mai ales la mers co

Întreruperile n-au dispărut nici la a mea, apar totuși suficient de rar încât sa nu le mai dau importanță. Probleme cu accelerația n-am avut. MY2018, vreo 37000 km..

Salut!  Si la mine face la fel, mai accentuat pana cand se incalzeste motorul . Am mai observat ca dupa un drum mai lung, "fenomenul" nu mai este asa accentuat. Am fost in service Dacia , au pus pe te

Posted Images

Si la duster 1.5 dci euro 6 /2017 sunt aceste întreruperi dar pe la 2500 ture respectiv la 80km/h în viteza 5 si 120km/h în viteza 6 mult mai accentuate la accelerare și în urcare și la drumuri lungi.

Am luat în calcul și transferul de putere la puntea spate și presiunea în roți care trebuie să fie 2.1 pe toate roțile ca să nu dea eroare de senzor turații roți dar în acest caz se aprinde și ESP.

Am observat acest fenomen de pe la 85k, acum am 95k, distribuția schimbată, filtru de motorină schimbat, motorină extra.

La 09.01.2021 la 23:25, alin1974 a spus:

Buna seara. Clip, in reprezentanta. 

Si la mine a durat pana a apărut eroarea memorata. A avut mai multe intreruperi la intervale scurte de timp intre ele.

Ce eroare ai găsit pe tester și cum ai rezolvat problema?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...