Sari la conținut

Postări Recomandate

Masinuta a cam fost "forjata" fara mila de "prafsor2010".Vezi drumul spre Grohotis filmulet prin forum pe undeva...vezi drum spre "Cuibul Vulturilor" si vezi si panta de iarba urcata la pension cu ocazia primei intalniri din vara a duster-istilor.Martorii la evenimente se asteptau la asa ceva.Eu mi-am facut datoria si am avertizat prin forum pe alte topic-uri sa nu facem din Duster chiar bici.Oricum sper sa fi invatat toti din acest eveniment ca de aia este forum ...

Eu am vazut filmuletele, dar nu mi s-a parut nimic fortat! :shock:

Se forteaza putin atunci cand intri pana la usi in nisip sau noroi si incepe sa bata :?

Apropo, stie cineva daca motorul diesel e cuplat cu acelasi ambreiaj ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

169.500km, durata de viata a ambreajului meu, cu drumuri forestiere fara numar, scos Nissan Patrol si alte masini din sant, tractat microbuze la deal.... Acum e la service, la schimbat. Inca nu am aju

Revin cu completări despre statusul ambreiajului meu, poate mai sunt și alți posesori de Duster 2 2018 cu motorizare 1.6 sce benzina 4x4. După alte căutări, am ajuns la un mecanic care, la recoma

Trebuie să te duci înapoi la mecanic și să îți schimbe și volanta iar manopera să o suporte el. Domnul mecanic, cum și-a dat seama ca volanta este bună? Bănuiesc că, chitul de ambreiaj este de origine

Posted Images

Salut, problema de anreaj tine mai mult de sofer, sunt colegi care folosesc masina pe drumuri forestiere in conditii foarte grele si nu au schimbat amreajul, poate la colegul nostru a fost un defect de fabricatie sau poate o problema legata de experienta soferului insa nu putem generaliza ca fiind subdimensionat.

Dusterul meu are aproape 50.000 Km si nu am probleme cu ambreajul si slava Domnului l-am forjat si eu cum am putut de tare.

ca si idee de referinta, am aprox. 1 milion de km condusi in 20 ani de cand am permisul auto.

poate defect de fabricatie ca au sarit ferodourile de pe disc...?!

Pentru a crede (defectul de fabricatie) dorim sa stim cam cum arata placa de presssss,Adicatelea ce coloare avea? Ceva poze? aveti cumva? dar cu placa singura nu si Duster-ul langa ea...ca deja il stim din toate unghiurile... :mrgreen:

Link spre post
  • 4 months later...

Parerea mea e ca ambreiajul este la limita - adica este exact pentru motorul si cutia de viteze montate pe masini -dar nu sutn prevazute pentru drumul multe si grele - ambreiajul pentru diesel este pentru 240-250 Nm exact cat are motorul si cat duce cutia de viteze - nu au pusm ambreiaj mai mare pt ca daca ambreiajul paote sa tranmsita mai mult cuplu atunci va ceda altceva ori cutie ori planetare ori ceva prin motor- amreiajul este un fel de "element de sacrificiu". motorul deja este dus spre maxim cu cuplu cat si cutiea este folosita la cuplu maxim si pentru a nu crapa cutie motor - au facut acest compromis.

Link spre post
  • 2 months later...

Hop si eu cu problema la ambreiaj. De ieri am un scirtiit citeodata cind apas pedala de ambreiaj. Am crezut ca freaca covorasul sau ceva in zona dar nu, zgomotul vine exact de la sistemul pedalei. As da cu spray dar nu stiu unde? Poate ma ajuta cineva, eventual cu o schema a ambreiajului. Merci. :):blush:

Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...