Sari la conținut

Postări Recomandate

Revin cu completări despre statusul ambreiajului meu, poate mai sunt și alți posesori de Duster 2 2018 cu motorizare 1.6 sce benzina 4x4.

După alte căutări, am ajuns la un mecanic care, la recomandarea unui prieten comun, s-a oferit să mă ajute. A urcat mașina pe elevator, a desfăcut ambreiajul vechi și a încercat pe rând 3 kituri de ambreiaj aftermarket care ar fi trebuit să fie compatibile, judecând după codul mașinii și codul piesei de origine (care într-adevăr se producea în Rusia). Nici unul din kituri nu s-a potrivit și le-a returnat.

Atunci a apelat la o firmă din Suceava cărora le-a trimis ansamblul cu totul și ei l-au recondiționat, la un cost destul de mare, dar în câteva zile s-a întors înapoi la el.

După montaj și efectuarea geometriei, mașina merge ca nouă.

Costuri:

1000 lei – recondiționarea ambreiajului vechi

130 lei – curierul dus-întors la Suceava

800 lei – manopera demontare-montare ambreiaj

70 lei – alte consumabile folosite

Total: 2000 lei.

Mai jos regăsiți pozele reale primite înainte și după recondiționare.

Așa am rezolvat eu problema ambreiajului la mașina mea. Drumuri bune vă doresc!

1 WhatsApp Image 2023-09-06 at 14.06.43 (1).jpeg

2 WhatsApp Image 2023-09-06 at 14.06.43.jpeg

3 WhatsApp Image 2023-09-06 at 14.06.44.jpeg

4 WhatsApp Image 2023-09-11 at 10.15.14.jpeg

5 WhatsApp Image 2023-09-11 at 10.15.17.jpeg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

169.500km, durata de viata a ambreajului meu, cu drumuri forestiere fara numar, scos Nissan Patrol si alte masini din sant, tractat microbuze la deal.... Acum e la service, la schimbat. Inca nu am aju

Revin cu completări despre statusul ambreiajului meu, poate mai sunt și alți posesori de Duster 2 2018 cu motorizare 1.6 sce benzina 4x4. După alte căutări, am ajuns la un mecanic care, la recoma

Trebuie să te duci înapoi la mecanic și să îți schimbe și volanta iar manopera să o suporte el. Domnul mecanic, cum și-a dat seama ca volanta este bună? Bănuiesc că, chitul de ambreiaj este de origine

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...