Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

Am deschis intrebare la VC, sa confirme ca asa e normal (in 6 luni va avea gauri). Daca se confirma 'normalitatea' (o stiu pe aia cu coroziunea caroseriei, alte componente nu corodeaza... da, da...), o sa intreb la Agentia pentru Protectia Mediului daca si lor li se pare normal, si la Protectia Consumatorului asisderea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

Si vrei sa spui ca toba de esapament cat si teava de legatura sunt din Corten? Da-mi voie sa iti zic ca te inseli grav. Loganul meu e din 2005. Ieri am ridicat masina pe elevator (i-am schimbat distributia) si toba de esapament nu arata ca cea prezentata de @ninoniculescu, are doar cateva pete de rugina dar in schimb teava de legatura arata ceva mai rau si deocamdata este totul etans, nu rasufla pe nicaieri. 

Link spre post

Nu am facut poze ieri, dar uite o poza din 2018 cum arata toba. Cum am spus teava de legatura este mai ruginita si datorita ruginii am sudat urechea care tine teava de legatura inainte de catalizator acum 2 ani. Raspunsul unui prieten care este tinichigiu mi-a spus ca tabla este slab calitativ fata de ce se pune la alte masini si in timp se arde, devine tabla moarta doatorita ca toba/teava fiind incinsa si in contactul cu apa se inegreste. (aici e vorba doar de partile care se incing destul de tare). Stiu persoane care si-au schimbat tot traseul de evacuare facut din inox, a costat ceva dar merita.

20180328_105008.jpg

Editat de jelly
Link spre post

Sunt de acord ca dupa 3-5 ani sa apara ruginite ca prin pozele voastre, dar nu dupa 5 luni. Repet, la cum se simte tabla la mana datorita ruginii care NU este superficiala, primele gauri vor apare in 3-4 luni, la ambutisare sau chiar unde este neindoita. Nu astept pana atunci, sunt proactiv, si Dacia va fi.

Link spre post

Constatarea a fost facuta la dealer, s-au trimis poze la Dacia, este ciudat ca nu am fost lăsat sa fac si eu poze, nu am fost lăsat langa mașina... Pe deasupra, timoneria cu probleme "nu se confirmă" (nu au mers nici 50 m sa schimbe vitezele), insa cilindru ambreiaj care freaca a fost evident si "necesita investigatii 1 zi"!!! Păi daca nu as avea garanție as plati manopera de "investigație"  de 8 ore inmultit probabil cu complexitate maxima înmulțit cu tarif pe ora (cat o mai fi si ala...), rezultand probabil ca ar fi nevoie de un credit de "investigație"... Stie cineva cod de reper ce trebuie schimbat, eventual piesa de la alt producător decat cel de "origine"? Adica ceva firma serioasa, Febi, Luk, nu Motrio sau Renault.

Sa vedem ce răspuns va avea Dacia la rugina, va tin la curent.

Deci eșapamentul nu e acoperit de garantie... FMM...

1613583592392807194938833675584.jpg

Oare cine a cumparat o masina noua citind înainte condițiile de garantie... Și cati au renuntat din pricina unor clauze, aparent abuzive in perspectiva lumii in care traim?

Ce este culmea, e ca daca eu imi schimb eșapamentul pe banii mei, risc sa pierd garantia nu la eșapament, ci la intreaga mașina ("a fost afectata funcționalitatea...")...

Editat de ninoniculescu
  • Like 2
  • Trist 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...