Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut, știu ca e vechi topicul dar am o nedumerire.

Am un Duster din 2019 cu motor 1.3 benzina 2wd si am facut revizia la Autocobalcescu . Am platit 1019 lei si uitandu-ma pe factura sa vad de ce costă asa mult am observat ca jumătate din suma reprezintă uleiul Castrol 5w30 rn17.

Există alt ulei pe care pot sa-l folosesc dar care sa nu coste atât de mult ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 46
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Inițiatorul are un motor ce necesită ulei cu normă RN0710,  unde se încadrează doar 5w40 Elf RN-Tech. 5w30 DPF e doar pentru diesel. Când a apărut 1,3TCe (și mai noul 1,0TCe) Renault a schimbat f

@foxbat Da, o sa fie Castrol. Cat e in garantie, pui OBLIGATORIU uleiul care respecta norma. Faptul ca iti RECOMANDA Castrol asta nu inseamna ca esti obligat sa-l pui.

Stiam ca vazusem un alt documentar despre tipurile de uleiuri de baza si acum l-am regasit. Vizionare placuta pentru o intelegere mai amanuntita: https://www.youtube.com/watch?v=Bo2k8FNaAOw

Posted Images

• Mak changed the title to Ulei motor
  • 5 months later...
La 27.05.2023 la 8:35, t0rquemada a spus:

Motorul 1,3 TCe cere doar normă RN17, deci orice ulei care respectă norma aia e ok. Ideal ar fi Castrol GTX RN-SPEC 5w30 RN17 la 1L (7711943679) luat din altă sursă

Salut, esti multumit de Castrol? Sau era doar o recomandare. 

Link spre post

Nu era recomandare , dar nici nu am cum sa verific daca i-a placut mașinii. !

Acum 1000 de bordeie, 1000 de obiceie zice un proverb. Acesta este un subiect pe care nu cred ca-l va epuiza cineva sau ca se va ajunge la o unanimitate... așa că pune ce ulei crezi tu ca e bun ca tot nu o sa observi vreo diferență....prea curand sau prea mare ! Doar fă reviziile la timp restul e can-can...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...