Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu stiu cum a ajuns pe topic...infine, am sa caut sa vad daca mai gasesc explicatia cu ce inseamna chestile alea de specificatii de pe bidon sa o pun aici..chestia ca uleiul x e apa chiaora in comparatie cu altul care are acelias specificatii,deja o dam in topicul ala cu prejudecati.... ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 46
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Inițiatorul are un motor ce necesită ulei cu normă RN0710,  unde se încadrează doar 5w40 Elf RN-Tech. 5w30 DPF e doar pentru diesel. Când a apărut 1,3TCe (și mai noul 1,0TCe) Renault a schimbat f

@foxbat Da, o sa fie Castrol. Cat e in garantie, pui OBLIGATORIU uleiul care respecta norma. Faptul ca iti RECOMANDA Castrol asta nu inseamna ca esti obligat sa-l pui.

Stiam ca vazusem un alt documentar despre tipurile de uleiuri de baza si acum l-am regasit. Vizionare placuta pentru o intelegere mai amanuntita: https://www.youtube.com/watch?v=Bo2k8FNaAOw

Posted Images

• 3 months later...
On 11.05.2017 at 8:57 PM, 22DCI said:

Eu am bagat Dacia Oil Plus DPF Diesel 5W30....cat timp este full synthetic ma doare undeva cum se numeste uleiul si cine il fabrica.Chestia e ca acelas ulei ca si curelele de distributie,filtre,etc,il / le cumperi branduit / te cu sume mai mari de bani.Nu inteleg cu ce te afecteaza ce spun  papagalii aia de la dacia,papagali  care oricum bat campii!Pai tu ai PH1,deci ai iesit din garantie,in italia si-au bagat si isi baga toti ceva in dacia duster stock....toti cu au luat masina cum au inceput cu modificarile la ea sa o aduca la standarde europene!

Nu am iesit din garantie,tocmai aici e problema

actualmente am undeva la 14.000 km si anul acesta iese din garantie. Masina o folosesc 98% mediu urban,servici acasa acasa piata si innapoi,m-am gandit ca toti ceilalti practic,sa bag un ulei cat se poate de bun

Link spre post

Sal...eu cu uleiul mentionat am 2 drumuri Roma  - Brasov si retur, mers fara pauza de odihna, cu viteza de 140-150 km/h, plus circulat in zona in stil sportiv, deci in total undeva la 8000 de km facuti dupa  primul schimb! Consum ulei pe joje 0!Asadar un ulei Ok!

Editat de 22DCI
Link spre post

Nu stiu cu uleiu sintetic daca o fi cazul la PH1, ca n-are masina asta asa un motor de sta la super turatii. Io pana acu bagai Eld d-ala de la service (nu mai tiu minte daca ie sintetic sau nu), si la fel, cand il frecai intre degete asa ca un "cunoscator" care sunt, mi se paru apa chioara. Numai ca pe urma citii ca nu mai este ca pe vremuri, ca nu tre' neaparat sa fie foarte gros ca sa fie bun. Dar fara misto, ma intereseaza grupurile alea de duster din Italia, sunt curios ce-si mai facura aia, asa ca dati-mi si mie un mesaj privat cu adresele, merci.

Link spre post
  • 2 years later...

BUNA SEARA,DETIN UN DUSTER 1.2TCE MODEL 2018 4X4.CURAND VA VENII TIMPUL PTR A 2 A REVIZIE SI VREAU SA CUMPAR EU CONSUMABILELE.MOTIVUL, NU MAI VREAU SA BAG IN MOTOR ULEIUL DACIA OIL CI VREAU ELF.NU STIU DE CARE 5W30 PDF PTR FILTRU DE PARTICULE SAU ALCEVA.ALTI POSESORI DE ACEASTA MASINA MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS. MULTUMESC

Editat de MOICEANU
Link spre post
  • Mak changed the title to Ulei motor
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...