Sari la conținut

Duster 1.6 SCE, 4x4, 2018

Postări Recomandate

1.6 k4m, 1.6 SCE, motoare aspirate precum si 0.9 Tce turbo sunt cu injectie indirecta. Amestecul de combustibil este injectat in galeria de admisie si nu direct in cilindru.

Sunt cele mai "economice" motoare din gama Dacia ....pe GPL :) .

Eu am consum de 9-10L GPL la drum lung, mers normal, schimbat la 3000+ ture si urcat la 5000+ in depasiri, dar pe motor K4M. 1.6 Sce este chiar mai economic.

Editat de taviro
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe dealuri

Prima noastră ieșire la zăpadă, la statuia Inima lui Iisus din Harghita:   free image hosting website    

Am ajuns la 10.000 km - trebuie zilele acestea să o duc la revizie. Consumul mediu pe cei 10.000 km este 7,9 l/100km, din care 90% au fost făcuți in afara localității, dar pe drumuri de munte.

Posted Images

Acum 3 ore, Lucian51 a spus:

0,9 Tce injectie indirecta ? ma indoiesc. Stii tu ceva dar le cam amesteci!  Sau mie imi scapa ceva.

Îți scapă, după 8 ani de existență 0,9 TCe( H4B 400/408/410) nu ai aflat că are injecție indirectă, la fel ca noul 1,0TCe(H4D 450) și recentul 1,6 SCe (H4M 738/740gpl)

H4M 738 e codul, că a scris rar-ul pe carte H4M D7 e irelevant :)

Link spre post
Acum 11 ore, Lucian51 a spus:

0,9 Tce injectie indirecta ? ma indoiesc. Stii tu ceva dar le cam amesteci!  Sau mie imi scapa ceva

Am cumparat un Logan nou anul trecut cu  0.9 Tce GPL de fabrica. Asa ca nu amestec nimic.... E bine in general sa studiezi cu atentie ce motoare/loturi sunt pe piata !!

Link spre post
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...